EMOTOUR ciclo de conferencias

Inicio > Fundación > EMOTOUR ciclo de conferencias

CICLE DE CONFERÈNCIES D’EDUCACIÓ EMOCIONAL PER CATALUNYA

L' EMOTOUR és el primer cicle de conferències exclusiu per a professionals del món educatiu, que pretén fer arribar l’educació emocional a tots els racons de Catalunya. Compta amb la participació de professionals i experts de la talla d’Eva Bach, Jordi Amenós, Núria Sánchez Romanos i Cristina Gutiérrez Lestón.

El cicle de conferències és GRATUÏT pels mestres, educadors i professionals del món de l'educació i està patrocinat per La Granja, Fundació per a l'Educació.  Col.laboren:  CaixaFòrum, Col.legi Liceo Egara, Parc TecnoCampus de Mataró, Col.legi Cultural i DICO.

Les ciutats visitades per l'EMOTOUR aquest any 2018 seran:

  • BARCELONA23 de gener a les 18,30h.  Caixa Fòrum.Av. de Francesc Ferrer i Guàrdia, 6-8 - 08038 - BARCELONA  Ponents: Eva, Jordi, Núria i Cristina.
  • MATARÓ25 de gener a les 18,30h. Parc TecnoCampus Mataró -Maresme, Carrer d'Ernest Lluch, 32, 08302 Mataró. Ponents: Eva, Jordi, Núria i Cristina.
  • TERRASSA30 de gener a les 18,30h. Col.legi Liceo Egara Carrer del Dr. Pearson, 163, 08222 Terrassa, Barcelona. Ponents: Jordi, Núria i Cristina.
  • GIRONA31 de gener a les 18,30h. CaixaForum Girona Carrer dels Ciutadans, 19, 17004 Girona. Ponents: Eva, Jordi, Núria i Cristina.
  • TARRAGONA6 de febrer a les 18,30h. CaixaForum Tarragona Carrer Cristòfor Colom, 2, 43001 Tarragona. Ponents: Eva, Jordi, Núria i Cristina.
  • BADALONA8 de febrer a les 18,30h. Col.legi Cultural. Pça. Marquès de Barberà 14, 08911 Badalona. Ponents: Eva, Jordi, Núria i Cristina.

     

Les conferències pretenen donar eines útils i pràctiques per educar als alumnes de P-3 fins a l'ESO,  a més d'inspirar per millorar les relacions amb les famílies i donar idees perquè el claustre es converteixi en un gran equip, i és que ningú sap tant, com TOTS JUNTS.

Cada ponent farà un spik de 15 minuts aproximadament i en finalitzar, tots els participants podran apropar-se a les taules on podran consultar a experts aspectes professionals i/o privats que vulguin transformar o que els preocupi.

 

EVA BACH: pedagoga i escriptora centrarà la seva ponència en donar eines per relacionar-se amb les famílies. 

JORDI AMENÓS: terapeuta i formador en creativitat, centrarà la seva ponència en donar eines i comprensions narratives per treballar a l’aula amb adolescents.

NÚRIA SÁNCHEZ ROMANOS: coach, experta en educació emocional i PNL, centrarà la seva ponència en donar eines per millorar el treball en equip del claustre de mestres.

CRISTINA GUTIÉRREZ LESTÓN, educadora emocional i directora de La Granja, centrarà la seva ponència en la sobreprotecció dels infants i les consequències que comporta.

  

Ets mestre, professor/a o educador/a? INSCRIU-TE GRATUÏTAMENT a baix de tot,  i deixa que les eines l'educació emocional formin part de les teves habilitats per educar!!

 Vols compartir l'EMOTOUR amb els teus companys? imprimeix el PDF del pòster i penja'l a la sala de professors!