Fes les pràctiques amb nosaltres i aprén de veritat!

Inici > Utilitats > Formularis > Fes les pràctiques amb nosaltres i aprén de veritat!

OPINIONS 

  • Patrízia: No cambiaría ni  un moment dels que he viscut en aquest magnific lloc. Ha estat un plaer compartir aquestes setmanes amb cadascú dels monitors i staff. GRÀCIES per aquests dies plens de canços, que no solament es cantan. Aquesta experiència ha estat per mi la melodía que li faltava a la meva vida.Ha renascut el meu Peter Pan al seu país de Mai més! 
  • Sóc l'Helena M, he acabat les pràctiques a La Granja i només volia dir-vos que he rebut una acollida fantàstica i que he après moltíssim, tant de tots els monitors, que crec que són uns grans professionals i unes grans persones, com de l'experiència amb els nens.A la carrera de Psicologia, estudiem moltes coses sobre el desenvolupament cognitiu, psicomotriu, i socio-afectiu dels infants, l'aprenentatge, la psicologia de l'educació, l'estudi de les emocions, etc., però sempre ho veiem teòricament. I en només aquestes dues setmanes  he pogut aprendre moltíssim  i aplicar aquests coneixements en un context real i pràctic. He descobert que és un món realment interessant i apassionant,  intensa i gratificant 
  • Sóc la Susana Lopez, fa un parell de setmanes vaig finalitzar les meves pràctiques a La Granja. M'emporto grans moments, vivències i un gran ventall d'emocions. He après autoconeixement i confiança. Aquesta experiència m'ha servit per confiar en el meu futur de pedagoga i començar projectes amb una perspectiva molt més fonamentada. Gracies una i mil vegades!! Sou un equip magnífic! Espero veure-us aviat.

 

 Oferta actual (fes la teva sol·licitud al formulari)

  1.  Pràctiques de monitor/a de lleure (160h). Pots fer les pràctiques els mesos de: setembre, octubre, novembre, febrer, març, abril, maig, juny i juliol

  2.  Pràctiques d'educador/a de  llar d'infants .(horari a convenir)

  3.  Pràctiques d'informàtic(a (horari a convenir)

  4.  Pràctiques d'administratiu/a (horari a convenir) 

És obligatori emplenar els camps marcats amb un asterisc (*).

Nom *
Edat
Mail *
Telèfon *
Estudis acabats o en procès *
Breu carta motivacional *

Explica'ns què et va portar a fer les pràctiques de monitor, per què les vols fer amb nosaltres, la teva experiència amb nens, què creus que ens pots aportar... Parle'ns de tu, et volem conèixer!

Disponibilitat de dilluns a divendres *

Explica'ns quins mesos tens disponibles i quin horari pots fer de dilluns a divendres. 

Quina opció t'interessa? *
Política de privacitat *