1. 19/02/2019
  La Granja Solidària us presenta una NOVETAT!!! Un viatge durant el juliol 2019 a l'Índia i el Tíbet per a joves de 15 a 19 anys. Anglès, inmersió cultural, solidaritat, valors, valentia, fortalesa interior.... una barreja per augmentar les competències emocionals dels joves en una experiencia transformadora perque tornin amb una seguretat i confiança que quan caminin, es notarà que saben cap a on van
  Arxivat a: Notícies de La Granja
 2. 17/02/2019
  La Granja va iniciar el passat 5 de febrer el programa de Gestió Emocional pels nens i joves afectats de Neurofibromatosi de l'Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona.
  Arxivat a: Notícies de La Granja
 3. 28/01/2019
  El 2on Cicle de conferències d'Educació Emocional a Catalunya i Andorra, gratuït i exclusiu per a professionals de l'educació, tot un èxit!!!
  Arxivat a: Notícies de La Granja
 4. 07/01/2019
  Nova carta a La Vanguardia de Cristina Gutiérrez, directora de La Granja
  Arxivat a: Notícies de La Granja
 5. 07/01/2019
  Novetat!!! La Granja ofereix un nou servei, Consultoria Emocional i Psicològica amb la Marta Eroles, dirigida a totes aquelles persones, pares, mares, mestres, nens o joves que desitgen un servei individual i personalitzat per caminar per la vida amb més seguretat i/o descobrir els seus talents i habilitats.
  Arxivat a: Notícies de La Granja
 6. 04/01/2019
  Aquest curs hem estrenat noves excursions, tant d'educació emocional com de tardor o d'anglès. Tenim 23 excursions escolars per escollir!!!
  Arxivat a: Notícies de La Granja, Activitats d'estiu, Activitats d'hivern, Activitats de primavera, Activitats de Tardor
 7. 30/12/2018
  Gran article de l'Emilio Pérez de Rozas a El Periódico sobre el fanatisme al futbol i les seves consequències entre els nens. Amb la col·laboració de la Cristina Gutiérrez, directora de La Granja, donant la seva visió com educadora emocional.
  Arxivat a: Notícies de La Granja
 8. 27/12/2018
  Carta publicada a La Vanguardia de Cristina Gutiérrez, directora de "La Granja, Ability Training Center".
  Arxivat a: Notícies de La Granja
 9. 21/11/2018
  Quin és el poder dels animals per educar? Fins i tot serveixen per combatre l'absentisme escolar? A"L'ofici d'educar" de Catalunya Ràdio amb l'Elisabet Pedrosa ens presenten diversos projectes que treballen amb animals, entre d'altres el nostre, explicat per la Cristina Gutiérrez, directora de La Granja.
  Arxivat a: Notícies de La Granja
 10. 10/11/2018
  Un súper article de l'Esther Escolán al Criatures del Diari Ara sobre com podem educar als nostres fills de forma sana, coherent i amb sentit, on ha participat la Cristina Gutiérrez Lestón, Directora de La Granja.
  Arxivat a: Notícies de La Granja
Anterior Pàgina 2 de 12 Següent