1. 26/09/2019
  EDUCAIXA amb el 3er Cicle de conferències d'Educació Emocional a Catalunya i Espanya, gratuït i exclusiu per a professionals de l'educació, s'està preparant
  Arxivat a: Notícies de La Granja
 2. 09/09/2019
  Jornada GRATUÏTA de "La Granja, Ability Training Center" per ajudar-vos a introduir l'educació emocional a l'escola. Serà el dimecres 2 d'octubre i estan convidades totes les escoles i instituts (fins esgotar les places).
  Arxivat a: Notícies de La Granja
 3. 04/09/2019
  Aquest curs hem estrenat noves excursions, tant d'educació emocional com de tardor o d'anglès. Tenim 23 excursions escolars per escollir!!!
  Arxivat a: Notícies de La Granja, Activitats d'estiu, Activitats d'hivern, Activitats de primavera, Activitats de Tardor
 4. 09/07/2019
  Nova carta a La Vanguardia de Cristina Gutiérrez, la directora de "La Granja, Ability Training Center"
  Arxivat a: Notícies de La Granja
 5. 12/06/2019
  En Marcos i la Maya, periodista i fotògrafa d'ABC, van compartir amb nosaltres tota una jornada a La Granja Madrid. Van ser testimonis de com entrenem l'autonomia, l'autoestima, el treball en equip i moltes altres habilitats personals i socials amb els nens i nenes que vénen de colònies o excursions escolars.
  Arxivat a: Notícies de La Granja
 6. 22/05/2019
  Una casa rural en un espai idílic entre Barcelona i Girona.
  Arxivat a: Notícies de La Granja
 7. 19/05/2019
  El nostre somni que l'educació emocional pugui arribar a tots els infants del món s'ha iniciat amb un petit pas, el d'atrevir-nos a replicar La Granja a Madrid.
  Arxivat a: Notícies de La Granja
 8. 18/05/2019
  Gran article de la Carina Farreras a La Vanguardia on explica com la gestió de les emocions s'està obrint pas a l'Escola a passos de gegant i, en paraules del Dr. Rafael Bisquerra, màxim expert en Educació Emocional a Espanya, "ja existeixen evidències més que suficients per afirmar que la posada en pràctica de l'educació emocional és altament efectiva".
  Arxivat a: Notícies de La Granja
 9. 18/05/2019
  Gran reportatge al TN de TV3 sobre el projecte de Gestió Emocional amb infants i joves afectats de Neurofibromatosi 1 que estem fent a La Granja juntament amb l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona.
  Arxivat a: Notícies de La Granja
 10. 11/05/2019
  Súper article de la Paloma Arenós al Criatures del Diari Ara on es presenten dos nous projectes de La Granja molt especials: un VIATGE A L’ÍNDIA PER A JOVES DE 15 A 19 ANYS que combina gestió de les emocions, valors, voluntariat i anglès i el programa de GESTIÓ EMOCIONAL PER A INFANTS I JOVES AMB NEUROFIBROMATOSI que estem desenvolupant juntament amb l’Hospital Sant Joan de Déu Barcelona.
  Arxivat a: Notícies de La Granja
Anterior Pàgina 2 de 13 Següent