27/09/2019

La Granja Ability Training Center guardonada als GUARDONS DE L'ESPORT 2019 a la categoria d’Educació i Esport de Lleure pel nostre programa d’entrenament emocional esportiu.

La categoria Educació i esport de lleure premia la millor iniciativa o projecte educatiu que, a través de la pràctica esportiva de lleure i l’activitat física, cerqui la formació integral de la persona i la millora de la qualitat de vida de la ciutadania, especialment del col·lectiu infantil.

La Granja Ability Training Center ha desenvolupat per a infants i joves el Programa d'Entrenament Emocional Esportiu, on a través de del Campus Esportiu d'Alt Rendiment per a la cohesió i el treball en equip i la Jornada Outdoor d'Educació Emocional per a Esportistes formem i entrenem les competències emocionals dels infants i els seus entrenadors. Competències com la consciència i la regulació emocional, l'autonomia i l'autoestima, la paciència i l'empatia, o les habilitats socials com la comunicació positiva o el treball en equip s'aprenen a la natura, amb activitats d'aventura i cavalls de doma natural, circuits esportius i tallers amb el Mètode La Granja, mètode evaluat científicament pel GROP de la Universitat de Barcelona, demostrant un augment significatiu de la competència emocional dels infants i joves després pel seu pas per La Granja.

La Fundació Privada Catalana per a l’Esport organitza i convoca aquesta 3a edició dels Guardons de l’Esport, en reconeixement a aquelles persones, entitats i projectes que, tant a través de la seva acció directa com també gràcies a la seva influència o suport, gràcies a l’esport i/o l’activitat física treballen per transformar positivament la realitat social en el seu entorn més immediat.

Tot l'equip de La Granja estem molt agraïts per aquest gran reconeixement! 

Més informació: http://guardons.cat/

Arxius adjunts