18/09/2019

La Granja Ability Training Center guardonada amb el Premi Nacional dels European Business Awards (EBA) a la categoria de Millor lloc de treball i desenvolupament de persones (The Workplace and People Development Award) del 2019!!!

Els European Business Awards (EBA) són un dels premis més prestigiosos que una empresa pot rebre, així com un dels concursos intersectorials que va més enllà de les fronteres més grans del món.

Des de 2007, els EBA han premiat als innovadors, les històries d'èxit i els empresaris ètics de les empreses europees. Aquests premis existeixen sota la premisa que les empreses tenen un paper clau en abordar els principals problemes que enfronten Europa i el món: atur, canvi climàtic, conflictes continus, pobresa generalitzada,...

Milions de gràcies equipàs per fer-lo possible!!! Som molt afortunats! No només tenim la millor feina del món, també el millor equip del món!!!