09/09/2019

Jornada GRATUÏTA de "La Granja, Ability Training Center" per ajudar-vos a introduir l'educació emocional a l'escola. Serà el dimecres 2 d'octubre i estan convidades totes les escoles i instituts (fins esgotar les places).

Un matí formatiu, amb observació d'un grup de nens i on a més podreu experimentar aquestes activitats. També obtindreu informació de com es pot aplicar l'ed. emocional a les escoles o instituts de manera vivencial, amb el Pla Sistèmic d'Educació Emocional per a centres Escolars, dissenyat per Cristina Gutiérrez Lestón.

Compartirem el que sabem perquè volem que el que a nosaltres ens funciona, us pugui fer servei. La Jornada inclou un dinar per compartir amb altres directors i/o coordinadors de Centre idees, preocupacions i oportunitats (tota la jornada serà gratuïta, i està subvencionada per La Granja Fundació per a l'Educació).

La VII Jornada per a Directors i Coordinadors d'Escoles serà el dimarts 2 d'octubre, si t'interessa el tema, no te la perdis!!!

 

MÉS INFORMACIÓ  AQUÍ

 

*El Métode La Granja ha estat avaluat pel GROP de la Universitat de Barcelona, demostrant una millora significativa en les 5 competències emocionals.