19/02/2019

La Granja Solidària us presenta una NOVETAT!!! Un viatge durant el juliol 2019 a l'Índia i el Tíbet per a joves de 15 a 19 anys. Anglès, inmersió cultural, solidaritat, valors, valentia, fortalesa interior.... una barreja per augmentar les competències emocionals dels joves en una experiencia transformadora perque tornin amb una seguretat i confiança que quan caminin, es notarà que saben cap a on van

Un viatge de 30 dies (27 de juny al 27 de juliol)  a l’Índia i al Tíbet, on l’anglès, els valors i el voluntariat es barregen en una fórmula que aconseguirà que la capacitat d’agraïment, la fortalesa interior, l’autoestima, la paciència i l’empatia es reforcin de manera significativa en cadascun dels joves participants.

Una proposta de la mà de Best Course i amb una subvenció de La Granja, Fundació per a l'Educació en el seu projecte de La Granja Solidària. 

 

PREU I TOTA LA INFO AQUÍ!!!