17/02/2019

La Granja ha iniciat el passat 5 de febrer el programa de Gestió Emocional pels nens malalts de l'Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona, en concret amb els nens i joves amb Neurofibromatosi (5 a 19 anys).

Durant 3 mesos, aquests nois i noies vindran un dia a la setmana a La Granja, perquè  puguin entrenar i millorar les seves habilitats socials i personals tals com l'autoestima, l'empatia, la tolerància a la frustració, l'ansietat i l'estrès, la comunicació assertiva, la gestió de la por etc. I com sempre en un ambient distés, envoltats de natura, animals i cavalls, amb activitats divertides i retadores.

Els resultats de les dos primeres sessions han estat realment fascinants, tant pels joves malalts com pels adults que hem tingut la sort d'acompanyar-los en els seus aprenentatges. "LLIBERATS" ens van dir que se sentien alguns del grans dimarts passat.