07/01/2019

Novetat!!! La Granja ofereix un nou servei, Consultoria Emocional i Psicològica amb la Marta Eroles, dirigida a totes aquelles persones, pares, mares, mestres, nens o joves que desitgen un servei individual i personalitzat per caminar per la vida amb més seguretat i/o descobrir els seus talents i habilitats.

Conèixer-te, cuidar-te, descobrir els teus talents i habilitats, que caminis amb més seguretat i confiança seran alguns dels objectius de la Consultoria Emocional i Psicològica de la Marta Eroles. En el marc del Mètode la Granja,  aprenent des del paradigma cognitiu-conductual i des de la visió sistèmica faràs un viatge al món emocional, a l’autoconeixement des de l’acceptació i amb la intenció de capacitar-te per construir ambients saludables amb les persones que t’envolten, tant a nivell familiar com professional.

TOTA LA INFO AQUI