06/10/2018

Un curs de la Cristina Gutiérrez i l'Escuela Bitácoras dirigit a pares i educadors d'adolescents per millorar la comunicació amb ells i descobrir recursos per connectar millor amb les seves inquietuds i inseguretats i poder així ajudar-los.

Els adolescents han estat i probablement seguiran sent els grans incompresos. Habitualment se senten insegurs i amenaçats, en constant alerta, a causa que travessen l'època de canvis més important que viuran: canvis físics i cerebrals, canvis socials i de recerca de si mateixos.

O tenim recursos per entendre'ls i enfocar les converses perquè aquestes siguin positives per a tothom, o les actituds reptadores s'intensificaran, així com la seva inseguretat i malestar a la llar. El curs «Adolescentes. Cómo comunicarnos con ellos» tracta precisament d'oferir-nos eines per canalitzar la comunicació, tan necessària com en anteriors etapes, amb els nostres fills o alumnes adolescents.

EL TROBAREU EN AQUEST LINK!