28/08/2018

"La Granja Ability Training Center" és la primera granja escola amb un Mètode educatiu que utilitza les eines de l'educació emocional per entrenar les habilitats socials de nens i joves, amb resultats demostrats científicament. VOLS FER ALGUNA COSA DIFERENT AQUEST CURS?

Anar de colònies, com sempre s'ha fet, però amb una valor afegit i diferencial, APROFITAR per millorar les competències emocionals dels teus alumnes. Les colònies de La Granja són un veritable ACCELERADOR DE COMPETÈNCIES que aconsegueix millores en l'ambient de l'aula gràcies l'entrenament intencionat  del treball en equip, la comunicació positiva, l'autoestima, la superació de pors o l'empatia. Innovadors i rigurosos, i amb el Mètode La Granja, demostrat científicament.

AQUÍ TROBARÀS TOTA LA INFO DE LES COLÒNIES, aixi com allò que ens fa diferents

 

TRUCA'NS, ENCARA QUEDEN ALGUNES DATES LLIURES PER AQUEST CURS.(93 848 11 25).