04/02/2018

Obrim les inscripcions per les activitats d'estiu a La Granja, per a nens de 3 a 16 anys. Les Colònies Emocionals, El Summer camp, L'Esplai i Casal Emocional, l'Esplai en Anglès i el Summer Camp a Anglaterra

A LA GRANJA L'ESTIU ES VIU EN LLIBERTAT

Amb més de 6 propostes que s'adapten a les diferents edats i necessitats de les famílies. I tot, tot amb el nostre Mètode La Granja* per entrenar les competències emocionals dels nens i nenes.

Els cavalls, la natura, els animals de granja, la piscina, el menjar casolà, els monitors formats en el nostre Métode, la possibilitats de sentir-se lliures, encara que només sigui durant unes setmanes a l'estiu, farà que els vostres fills i filles marxin de La Granja diferents de com han entrat. 

TOTES LES OPCIONS, AMB ELS PREUS I PROGRAMES, ELS TROBARÀS AQUÍ.

*El Métode La Granja ha estat avaluat pel GROP de la Universitat de Barcelona, demostrant una millora significativa en les 5 competències emocionals.