04/02/2018

El 13 de març La Granja organitza aquesta jornada GRATUÏTA perquè pugueu veure en directe com es pot portar l'educació emocional a la pràctica.

Un matí formatiu, amb observació d'un grup de nens i on a més podreu experimentar vosaltres mateixos aquestes activitats. També obtindreu informació de com es podria aplicar l'ed. emocional a les escoles o instituts de manera vivencial. 

Compartim el que sabem perquè volem que el que a nosaltres ens funciona, us pugui fer servei. La Jornada inclou un dinar per compartir amb altres directors i/o coordinadors de Centre. ATENCIÓ, LES PLACES SÓN LIMITADES. 

 

MÉS INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS AQUÍ

 

*El Métode La Granja ha estat avaluat pel GROP de la Universitat de Barcelona, demostrant una millora significativa en les 5 competències emocionals.