02/02/2018

Més de 900 professors, educadors i directors d'escola assisteixen a les 6 conferències arreu de Catalunya. L'Emotour, organitzat per La Granja, té l'objectiu que l'Educació Emocional pugui formar part de les habilitats dels educadors per educar.

L'EMOTOUR 2018, el Primer Cicle de Conferències GRATUÏT amb aquest objectiu de fer arribar l'Educació Emocional a tots els racons del país, compta amb ponents de la talla d'Eva Bach,  Jordi Amenós, Núria Sánchez, Cristina Gutiérrez, Jordi Vilaseva i Montse Jiménez.  

Tracten 4 dels reptes que més preocupen als mestres avui dia, donant eines per gestionar-los. Els 4 reptes són: els nens sobreprotegits que arriben a l'aula, la comunicació amb les famílies, entendre's amb els companys del claustre,  i els adolescents. 

BARCELONA,  MATARÓ, GIRONA, TERRASSA, TARRAGONA (14 febrer) i BADALONA (8 febrer) han estat les ciutats on l'Emotour ha fet parada aquest any.

I ja hi ha ciutats que han demanat que L'EMOTOUR 2019 els visiti, com LLeida, Manresa o Salt!!!

 

Si vols saber més de l'EMOTOUR, ENTRA AQUÍ  

 

RÀDIO: ENTREVISTA AL PROGRAMA LA LINTERNA DE LA COPE CATALUNYA!!!