06/12/2016

Nova carta publicada a La Vanguardia el 21 de novembre

AVIS QUE EDUQUEN

Treballo amb nens i xerrant amb unes mestres em comenten que avui dia s’han canviat els papers en moltes famílies. De tota la vida eren els pares els que educaven i els avis els que consentien, doncs ara sembla que és al revés, que són molts els avis que eduquen les criatures.

No estic parlant dels avis que fan de cangurs algunes hores, ni tan sols dels que per un acord familiar han de fer extensos horaris amb els néts. Em refereixo als pares passius educativament parlant, aquells que permeten i consenten, que compren i que sobreprotegeixen fins a l’extrem com per demostrar als fills que els estimen tot i estar molt ocupats a la feina, per treure’s el sentiment de culpabilitat....

 

Vols LLEGIR MÉS? ENTRA AQUÍ !!!