31/07/2016

Divendres 30 de setembre 2016, de 9,30h a 15h La Granja us convida per ser testimonis de com es pot aplicar l'Educació Emocional en un grup de nens i nenes, a més que pugueu experimentar vosaltres mateixos aquestes activitats.

L'educació Emocional és efectiva i produeix canvis en el comportament i actitud dels alumnes si es treballa de manera pràctica, i això és possible. Per aquest motiu hem organitzat aquesta jornada, per demostrar-vos-ho i perquè a nosaltres ens funciona i creiem que és important compartir-ho. Mitjançant dinàmiques d'aventura, de treball en equip i d'estratègies de lideratge amb cavalls de doma natural veureu com potenciar el desenvolupament emocional com a complement del cognitiu, ja que entenem ambdós com a elements essencials de l'expansió de la personalitat integral de cada nen i nena.

La jornada és gratuïta i inclou el dinar. Disposem de 2 invitacions per escola o institut, però hi ha un limit de places. Si algun centre necessita més de 2 invitacions, caldrà a esperar a saber si han quedat places lliures.

Programa de la Jornada

09,30h recepció dels directors/es i coordinadors/es a La Granja. Acreditacions i entrega material.

10,00h Introducció. Com es pot aplicar l'ed emocional a l'escola. La nostra experiència.

11h Observació d'un grup de nens.

12h Activitat pràctica, perquè experimenteu la nostra metodologia.

14h Dinar.

15h Fi de la jornada.