Resultats

Inici > Mètode La Granja > Resultats

Els resultats del Mètode La Granja es reflexen a l' Estudi Científic d'avaluació del Mètode La Granja© realitzat pel GROP, Grup de Recerca en Orientació Pedagògica de la Universitat de Barcelona (Novembre 2017), sobre una mostra de 132 nens d'entre 8 i 14 anys. L'Estudi quantitatiu i qualitatiu demostra canvis significatius entre l'abans i després en les 5 dimensions de les competències emocionals (consciència, regulació, autonomia, competència de vida i de benestar). Així mateix, l'estudi avalua l'ansietat dels alumnes, demostrant una baixada significativa en els valors de l'ansietat estat i de l'ansietat tret després de les colònies.

 

En quant als resultats qualitatius, us posem d'exemple aquests, obtinguts del que els mateixos alumnes diuen o escriuen literalment: .

 • “Hem fet treball en equip, hem après a confiar en els altres. En tot jo pensava que no ho aconseguiríem... però m’equivocava.” Camila, 16 anys.
 • "L'empatia és el primer pas del camí cap els altres." Laia, 9 any.
 • "Ara veig que on no arribo sola, en equip sí." Paula,12 anys.
 • “Si no t'estimes a tu mateix, no podràs fer coses extraordinàries." George, 13 anys.
 • "M'ha agradat molt fer el pont xinès perquè he pogut dir el que tenia dins del cor." Oriol, 9 anys.
 • "He après a respectar el ritme de les persones." Erika, 8 anys.
 •  "He après que l'important no és ser el primer, sinó passar-t'ho bé i estar content amb tu mateix." Irene, 9 anys.
 • "Que la nostra opinió no sempre ha de ser la correcte, escoltant als altres ens podem adonar de moltes coses." Martina, 10 anys.
 • "He après que no tinc paciència i que per això em frustro." Sergio, 11 anys. 

 

I AMB ELS ADULTS TAMBÉ FUNCIONA!

 • Anna Fernández. Alumna de l'Outdoor Training del Màster Ed.Emocional a la Universitat de Barcelona: LA POR JA NO EM FA POR: "De cop el cor s'accelera. Ja no sents res de l'exterior. Només una veu interna ... "No puc. Impossible." El suor a les mans, el batec del cor encara més fort. Però... "I si puguéssis?" En qüestió de segons la teva mà s'aixeca. Acceptes el repte. Encares la por, la teva, la que sents per dins. Les cames tremolen i has de fer marxa enrere però no estàs sol. El grup et recolza, t'anima. I no saps com però mires a la por a la cara. I, saps què? la por té més por que tu. Desapareix i et sents lliure. No ho pensis dos cops. Mira a les teves pors directament als ulls. Amb força i amb les mans amigues la por deixa de ser po. Gràcies per ajudarme a mirar a les meves pors directament als ulls."
 •  Noemí Ezequiel Germes. Alumna del Màster Ed.Emocional a la Universitat de Barcelona, Tècnic d'Integració Social, Professora d'Educació Especial. "El cap de setmana va ser un cúmul de "adonar-se de coses". Tot i això, va ser un cap de setmana ple d'experiències positives on el treball en equip i el compartir les experiencies van donar la oportunitat d'aprofunditzar en l'autoconeixement, en el conèixer el grup aportant sense cap dubte una cohesió grupal. Passats uns dies i pensant en els "adonar-se de les coses", m'emporto un aprenentatge significatiu que m'ha brindat la oportunitat de ser més conscient de qui sóc, el que sóc, perquè sóc com sóc, de les fortaleses i de les coses a millorar i, finalment, el que és més important des d'on faig les coses. Per això i molt més, moltes gràcies!"