Mètode La Granja

Inici > Mètode La Granja

EL "MÈTODE LA GRANJA" ©

És una metodologia creada a "La Granja, Ability Training Center", que es basa en la pràctica i l'entrenament de les competències emocionals de nens i joves que dóna resultats demostrats científicament* en el canvi de comportament i actitud dels alumnes.  Creiem fermament que només es poden interioritzar els aprenentatges relacionats amb l'educació emocional quan aquests són vivencials i emocionen als infants. El  Mètode La Granja© s'està tastant des de l'any 2005 amb els més de 10.000 infants que cada any passen per La Granja, nens i joves d'entre 3 i 18 anys i de tot Catalunya.

El Mêtode La Granja és el que s'utilitza en el programa d'educació emocional de La Masia del Barça (amb els esportistes, les families, entrenadors i staff). Utilitzem el Métode La Granja amb els alumnes de la Universitat de Barcelona, Universitat Blanquerna i Universitat Internacional, amb escoles com Betúlia, La Salle, Dominiques o Escoles Pies, i amb empreses com La Fageda, Henckel, Factor Humà, Infojobs, Grup Pyrènèes d'Andorra o Bayer.

*Estudi Científic d'avaluació dels resultats del Mètode La Granja© realitzat pel GROP, grup de recerca en Orientació Pedagògica de la Universitat de Barcelona (Novembre 2017), sobre una mostra de 132 nens d'entre 8 i 14 anys. L'Estudi quantitatiu i qualitatiu demostra canvis significatius entre l'abans i després en les 5 dimensions de les competències emocionals (consciència, regulació, autonomia, competència de vida i de benestar). Así mateix l'estudi avalua l'ansietat dels alumnes, demostrant una baixada significativa en els valosr de l'ansietat estat i de l'ansietat tret.

Vols saber-ne més? ENTRA AQUÍ