Mètode La Granja

Inici > Mètode La Granja

EL "MÈTODE LA GRANJA" ©

És una metodologia creada a "La Granja, Ability Training Center", que es basa en la pràctica i l'entrenament de les competències emocionals de nens i joves que dóna resultats demostrats científicament* en el canvi de comportament i actitud dels alumnes.  Creiem fermament que només es poden interioritzar els aprenentatges relacionats amb l'educació emocional quan aquests són vivencials i emocionen als infants. El  Mètode La Granja© s'està tastant des de l'any 2005 amb els més de 10.000 infants que cada any passen per La Granja, nens i joves d'entre 3 i 18 anys i de tot Catalunya.

El Mêtode La Granja  s'utilitza en el programa de Gestió Emocional (NF1) de l'Hospital Sant Joan de Déu, en el programa d'educació emocional de La Masia del Barça (amb els esportistes i staff). També utilitzem el Métode La Granja amb els alumnes de la Universitat de Barcelona, Universitat Blanquerna i Universitat Internacional, amb escoles com Betúlia, La Salle, Dominiques o Escoles Pies, i amb empreses com La Fageda, Henckel, Factor Humà, Infojobs, Grup Pyrènèes d'Andorra o Bayer.

*Estudi Científic d'avaluació dels resultats del Mètode La Granja© realitzat pel GROP, grup de recerca en Orientació Pedagògica de la Universitat de Barcelona (Novembre 2017), sobre una mostra de 132 nens d'entre 8 i 14 anys. L'Estudi quantitatiu i qualitatiu demostra canvis significatius entre l'abans i després en les 5 dimensions de les competències emocionals (consciència, regulació, autonomia, competència de vida i de benestar). Así mateix l'estudi avalua l'ansietat dels alumnes, demostrant una baixada significativa en els valosr de l'ansietat estat i de l'ansietat tret.

Vols saber-ne més? ENTRA AQUÍ