Condicions generals de compra

Inici > Legals > Condicions generals de compra

PAGAMENT

L’usuari realitzarà els pagaments del productes de Merchandising de La Granja escola (ORCHARDEX, S.A.) mitjançant la plataforma de pagament segur TPV Sermepa (Servired) i a traves de transferència bancària: A través de la vostra targeta de crèdit sense la necessitat de demanar cap activació en compres online.


Un cop s’hagi efectuat el pagament en un entorn de màxima seguretat l’usuari torna a la web i la compra queda confirmada. Per qualsevol error en tot el procés Merchandising La Granja Escola (ORCHARDEX, S.A.)  disposa d’un correu electrònic:
(Necessites javascript per veure aquest correu-e)


La botiga de www.lagranja.cat/ca/la-botiga en cap cas es queda les dades de les targetes utilitzades per la compra. Ja que el pagament es realitza en un entorn segur de la la plataforma de pagament segur TPV Sermepa (Servired). Un cop realitzat el pagament La Granja escola (ORCHARDEX, S.A.) realitza l’enviament.


ENVIAMENTS I TARIFES DE TRANSPORT

La botiga La Granja escola utilitza empreses de logística externes segons convingui. Les comandes s’envien en 7 dies aproximadament, després de ser confirmat el pagament, i, en el domicili indicat en el formulari que omple l’usuari en el moment de la compra. Les tarifes de transport estan indicades al finalitzar la comanda, al carro de la compra.


POLÍTICA DE DEVOLUCIONS


La política de devolucions i reclamacions de productes de compra on-line, ha d'oferir les mateixes garanties i drets al comprador que aquells comprats off-line.
Les causes per les quals pot ser retornat un article són limitades. En qualsevol cas, tots els productes comercialitzats des d'aquesta botiga han estat convenientment inspeccionats i revisats abans de l'enviament, pel que li recomanem que abans d'acceptar qualsevol paquet s'asseguri de que l'embalatge es troba en bon estat. En cas de no ser així, NO ACCEPTI LA COMANDA, i posi's en contacte immediatament amb 
(Necessites javascript per veure aquest correu-e).per notificar la incidència i trobar una solució el més àgil i adequada possible. Signant el comprovant de recepció accepta implícitament que el paquet està en perfectes condicions, pel que si ha sofert danys, l'empresa de transports no es farà càrrec de posteriors reclamacions, i https://www.lagranja.cat/ca/la-botigano tindrà cap obligació d'acceptar la devolució d'articles amb desperfectes. En aquest cas envii un correu amb la incidència a (Necessites javascript per veure aquest correu-e).

Si per qualsevol motiu no queda satisfet amb el seu producte adquirit a través d'Internet, disposa d'un termini de 7 dies, a comptar des de la data de lliurament per retornar-lo. Abans de fer aquesta devolució el client ha de posar-se en contacte a través de correu electrònic,
(Necessites javascript per veure aquest correu-e). En aquest cas se li demanarà que envii el per correu certificat el producte i se li enviarà un CUPÓ de descompte del valor del producte adquirit. En el cas que desitgi que se li abonin els diners se li descomptaran 4 € del cost del producte adquirit, per la gestió.

Qualsevol devolució sense comunicació prèvia serà rebutjada. Perquè sigui possible l'admissió d'una devolució, tant el producte com el seu embalatge haurien d'estar en perfectes condicions, sense ratllades ni embalatge trencat o deteriorat, i incloent tota la documentació que acompanya el producte així com els seus accessoris. El client haurà de preparar un empaquetat correcte que asseguri el seu transport sense danys. Un cop rebut i comprovat que el producte està en el mateix estat en que es va enviar, es procedirà al reintegrament del seu import mitjançant transferència bancària.