Contes

 1. "No vull que la por decideixi per mi" -  Sergi, 8 anys. 

  PVP: 9,00€

 2. "L'autoestima és com una ampolla que hem de mantenir plena per estar bé amb nosaltres" - Anna, 10 anys. 

  PVP: 9,00€

 3.  "Quan m'enfado no penso en coses positives, i això ho vull canviar" - Dani 8 anys.

  PVP: 9,00€

 4. Què vols que el teu fill o filla planti al seu Hort de la Vida? Aquest conte t'ajudarà. 

   

  PVP: 9,00€

 5. Conte que parla del viatge fantàstic de la Valentina, una nena d’onze anys que buscava fora el que només podia trobar a dins, i per això mai no ho havia trobat, però és clar, encara no ho sabia.

  PVP: 8,00€

 6. Una història sobre la sobreprotecció i les seves conseqüències pels nostres fills i per nosaltres mateixos. Amb una doble protagonista, l'euga Amèrica, i la seva poltra acabada de néixer Mut.

   

  PVP: 8,00€

 7. La proactivitat, deixar de queixar-se per actuar, aixecar-se perquè la vida no els passi pel davant o buscar alternatives són algunes de les habilitats en que es centra aquest conte.

   

  PVP: 8,00€

 8. Cuidar-se és tenir cura del que sento, les emocions agradables i també les desagradables. Coneixem la ràbia, la por i la tristesa? Sabem com funcionen i per què les tenim?

  PVP: 8,00€

 9. Només si entrenem les seves ales (habilitats com l'autoestima, la fortalesa o la paciència), algun dia seran tan fortes i segures com per poder volar alt, tant com els seus somnis.

  PVP: 8,00€

 10. Per aprendre que al final de tot, només som el que plantem. Amb l'ajuda de la metàfora d'un hort, els nens seran conscients d'allò que estan regant al seu dia a dia.

  PVP: 8,00€