EMOTOUR cicle de conferències

Inici > Fundació > EMOTOUR cicle de conferències

II CICLE DE CONFERÈNCIES D’EDUCACIÓ EMOCIONAL PER CATALUNYA I ANDORRA.

L' EMOTOUR és un cicle de conferències gratuït i exclusiu per a professionals del món educatiu, que pretén fer arribar l’educació emocional a tots els racons de Catalunya. El primer Emotour va ser un èxit aclaparador, quasi 1.000 mestres es van inscriure a les 7 conferències que vam fer arreu Catalunya.

Aquest segon Emotour comptarà amb la participació de professionals i experts de la talla d’Eva Bach, Jordi Amenós, Laia Casas, Cristina Gutiérrez, Jordi Vilaseca i Montse Jiménez. I "La Granja, Ability Training Center" - Granja Escola de Sta Maria de Palautordera torna a ser l'organitzadora i promotora de l'event.

En horari de tarda (18,30h a 20,30h) visitarem les seguents ciutats : BARCELONA 23 gener, REUS 24 gener, ANDORRA 6 febrer, LLEIDA 7 febrer, MANRESA 31 gener, GIRONA 29 gener , i GRANOLLERS 30 gener (a sota teniu la localització de les sales).

 

EVA BACH: pedagoga i escriptora  Títol: EDUCADORES I EDUCADORS INFLUENCERS: COMENÇAR PER UN MATEIX

JORDI AMENÓS: terapeuta i formador en creativitat, Títol: D'ON VENEN LES IDEES?

LAIA CASAS, mestra experta en neurociència  Títol: NEUROCIÈNCIA PER TRANSFORMAR L'EDUCACIÓ

CRISTINA GUTIÉRREZ LESTÓN, educadora emocional i directora de La Granja, Títol: ENTRENAR PER A LA VIDA. L'EDUCACIÓ EMOCIONAL A L'ESCOLA.

El conductor de l'acte serà en Jordi Vilaseca, mestre, pedagog i director pedagògic de l'escola Joviat

 

NOVETAT!!!  amb CERTIFICACIÓ del Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya (amb curs oline de 15 hores, de les quals 2,5 són presencials a la Conferència)

 

Adquireix ja les teves entrades gratuïtes, al final de la pàgina!