EMOTOUR cicle de conferències

Inici > Fundació > EMOTOUR cicle de conferències

II CICLE DE CONFERÈNCIES D’EDUCACIÓ EMOCIONAL PER CATALUNYA I ANDORRA.

L' EMOTOUR és un cicle de conferències gratuït i exclusiu per a professionals del món educatiu, que pretén fer arribar l’educació emocional a tots els racons de Catalunya. El primer Emotour va ser un èxit aclaparador, quasi 1.000 mestres es van inscriure a les 7 conferències que vam fer arreu Catalunya, i aquest segon any quasi 2.000 professionals de l'educació han assistit.

Hem comptat amb la participació de professionals i experts de la talla d’Eva Bach, Jordi Amenós, Laia Casas, Cristina Gutiérrez i Montse Jiménez. I "La Granja, Ability Training Center" - Granja Escola de Sta Maria de Palautordera ha tornat a ser l'organitzadora i promotora de l'event. I les ciutat visitades han sigut BARCELONA, REUS, GRANOLLERS, GIRONA, MANRESA, LLEIDA I ANDORRA.

ELS PONENTS:

EVA BACH: pedagoga i escriptora  Títol: EDUCADORES I EDUCADORS INFLUENCERS: COMENÇAR PER UN MATEIX

JORDI AMENÓS: terapeuta i formador en creativitat, Títol: D'ON VENEN LES IDEES?

LAIA CASAS, mestra experta en neurociència  Títol: NEUROCIÈNCIA PER TRANSFORMAR L'EDUCACIÓ

CRISTINA GUTIÉRREZ LESTÓN, educadora emocional i directora de La Granja, Títol: ENTRENAR PER A LA VIDA. L'EDUCACIÓ EMOCIONAL A L'ESCOLA.

 

Una altra novetat ha estat la CERTIFICACIÓ del Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya (amb curs oline de 15 hores, de les quals 2,5 són presencials a la Conferència).

I pel 2020, REPETIM EMOTOUR, amb nous temes i més ciutats.