EMOTOUR cicle de conferències

Inici > Fundació > EMOTOUR cicle de conferències

III CICLE DE CONFERÈNCIES D’EDUCACIÓ EMOCIONAL PER CATALUNYA I ESPANYA.

L' EMOTOUR és un cicle de conferències gratuït i exclusiu per a professionals del món educatiu, que pretén fer arribar l’educació emocional a tots els racons de Catalunya, i en aquest 3er any, a Espanya també. El primer Emotour va ser un èxit aclaparador, quasi 1.000 mestres es van inscriure a les 7 conferències que vam fer arreu Catalunya, el segon any quasi 2.000 professionals de l'educació van assistir a les de Catalunya i Andorra. I la previsió per aquest 2020 són encara més grans, afegint Madrid, Sevilla, Zaragoza i Palma a la ruta.

Durant aquests anys hem comptat amb la participació de professionals i experts de la talla d’Eva Bach, Jordi Amenós, Laia Casas, Cristina Gutiérrez, Núria Sánchez i Montse Jiménez essent "La Granja, Ability Training Center" - Granja Escola de Sta Maria de Palautordera- l'organitzadora i promotora de l'event. I aquest curs 19-20, EDUCAIXA s'afegeix com a co-organitzadora del Cicle. 

ELS PONENTS que repeteixen per 3 er any són EVA BACH: pedagoga i escriptora , JORDI AMENÓS: terapeuta i formador en creativitat,  i CRISTINA GUTIÉRREZ LESTÓN, educadora emocional i directora de La Granja, I la nova incoporació serà en DAVID BUENO, doctor en biologia i professor de genètica, expert en Neurociència. 

 

I... JA US PODEM CONFIRMAR LES DATES DEL 2020!!!

  • 21 de gener a Sevilla. Caixa Forum Sevilla
  • 22 de gener a Palma de Mallorca. Caixa Fòrum Palma
  • 28 de gener a Barcelona. Caixa Fòrum Barcelona
  • 29 de gener a Madrid. Caixa Forum Madrid
  • 4 de febrer a Tarragona. Caixa Fòrum Tarragona
  • 5 de febrer a Zaragoza . Caixa Forum Zaragoza
  • 6 de febrer a Lleida. Caixa Fòrum LLeida.
  • 12 de febrer a Girona. Caixa Fòrum Girona.

Reserva ja la teva entrada (recorda que s'esgoten de seguida).

ELS TEMES DE'AQUEST ANY:

Créixer amb valentia. Cristina Gutiérrez Lestón. 

La por ha augmentat vertiginosament en els infants i joves, i alhora, la valentia, una de les actituds més valuoses al llarg de la historia de la humanitat, ha disminuït en la mateixa proporció. Quina és la causa? Per què és important tenir valor? Avui dia s’educa als infants en la fortalesa i el coratge? Quines són les conseqüències de tot plegat? Amb reflexions reals de nens i joves que ens ajudaran a entendre com la sobreprotecció destrueix el coratge, i els trucs que els mestres i educadors podem utilitzar per convertir els nostres alumnes en algú valent.    

 

-#EducarAdolescentsD'avui. Propostes en clau emocional per ser vertaderament influencers.  Eva Bach.Com educar adolescents d’avui perquè sigui més meravellós que desconcertant? Com mirar-los amb més bons ulls? Com comunicar-nos per arribar als seus cors? Quines actualitzacions imprescindibles ens calen per obrir-nos a noves maneres d’entendre la vida, les relacions, l’educació, l’amor, la sexualitat, la felicitat, les tecnologies... i tota una sèrie de temes més que capgiren els nostres plantejaments i ens descol·loquen? Podem teixir vincles que acaronin i esdevenir vertaderament influencers?

 

-Històries i vulnerabilitat a l’aula. Jordi Amenós. En aquesta xerrada palaré de la importància de dignificar la vulnerabilitat, tant per alumnes com per mestres, a l’aula. I ho faré parlant la sabiduría dels mites i dels contes. Durant la xerrada obriré reflexions al voltant de la soledad, pantallització o presses que tant en abunden en un món com el nostre.

 

-Neurociència de les emocions: per què diem que són tan importants en educació? David Bueno. Aprenem allò que ens emociona. O més ben dit, si una cosa ens emociona la integrem amb molta més eficiència. Per què passa això? Què són les emocions per al cervell? En el context de l'educació, són equivalents totes les emocions? Discutirem amb els assistents a l'Emotour perquè la forma com ens relacionem amb els alumnes i com els transmetem el coneixement és decisori per la percepció que tindran d'ells mateixos i del seu entorn, i en conseqüència de les relacions que establiran en la seva vida futura. És la clau de volta de l’educació.

Inscriu-te i assisteix gratuïtament

És obligatori emplenar els camps marcats amb un asterisc (*).

Nom i primer cognom: *
Email: *
Escola o Institut on treballes: *
Població de l'escola/institut: *
Núm. de persones que assistireu? *

Màxim 2 persones per reserva.

Senyala la ciutat a la que vols assistir *
Vols rebre recursos educatius La Granja?