EMOTOUR cicle de conferències

Inici > Fundació > EMOTOUR cicle de conferències

CICLE DE CONFERÈNCIES D’EDUCACIÓ EMOCIONAL PER CATALUNYA

ATENCIÓ!!! degut a l'èxit d'assistència canviem algunes sales per ampliar aforament!!! 

L' EMOTOUR és el primer cicle de conferències exclusiu per a professionals del món educatiu, que pretén fer arribar l’educació emocional a tots els racons de Catalunya. Compta amb la participació de professionals i experts de la talla d’Eva Bach, Jordi Amenós, Núria Sánchez Romanos i Cristina Gutiérrez Lestón.  "La Granja", granja escola de Sta Maria de Palautordera Organitza i subvenciona aquesta iniciativa.

El cicle de conferències és GRATUÏT pels mestres, educadors i professionals del món de l'educació i està  organitzat i patrocinat per "La Granja", granja escola de Sta Maria de Palautordera.  Col·laboren:  CaixaForum, CECOT,  Parc TecnoCampus de Mataró, Col·legi Cultural de Badalona, Mútua ACTIVA i Dico Educació

Les ciutats visitades per l'EMOTOUR aquest any 2018 seran:

  • BARCELONA23 de gener a les 18,30h. CaixaForum. Av. Francesc Ferrer i Guàrdia, 6-8 - 08038 - BARCELONA  Ponents: Eva, Jordi, Núria i Cristina. 160 places reservades.
  • MATARÓ25 de gener a les 18,30h. Parc TecnoCampus Mataró, Carrer d'Ernest Lluch, 32, 08302 Mataró. Ponents: Eva, Jordi, Núria i Cristina. 100 places reservades.
  • TERRASSA30 de gener a les 18,30h. Nova sala per ampliar l'aforament: CECOT C/ Santa Pau 6, 08221 Terrassa. Ponents: Jordi Amenós, Jordi Vilaseca Núria i Cristina. 
  • GIRONA31 de gener a les 18,30h. Nova sala amb més aforament: Espai Caixa Plaça Poeta Marquina, 10 17002  Girona. Ponents: Eva i Montse, Jordi, Núria i Cristina.
  • TARRAGONA6 de febrer a les 18,30h. Nova sala per ampliar l'aforament: Mútua ACTIVA C/ Estanislau Figueres 23-25 43002Tarragona. Ponents: Eva, Jordi, Núria i Cristina.  180 places reservades, SALA COMPLETA!!
  • BADALONA8 de febrer a les 18,30h. Col.legi Cultural. Pça. Marquès de Barberà 14, 08911 Badalona. Ponents: Eva, Jordi, Núria i Cristina. 100 places reservades.

 

Les conferències pretenen donar eines útils i pràctiques pels 4 reptes que més preocupen als mestres d'avui dia: Els infants sobreprotegits, Relacionar-se amb les famílies, Entendre's amb els companys del clautre i Els adolescents.  Ningú sap tant com TOTS JUNTS, i aquests dies junts  compartirem i descobrirem.

Cada ponent farà una xerrada de 15 minuts aproximadament i en finalitzar, tots els participants podran apropar-se a les taules on podran consultar als ponents i experts aspectes professionals que es preocupin o serveis que els puguin interessar pel seu Centre Educatiu.

EVA BACH: pedagoga i escriptora i Montse Jiménez (Girona), professora de Secundària i formadora, Jordi Vilaseca (Terrassa). Centraran la seva ponència en donar eines per relacionar-nos i comunicar-nos millor amb les famílies. 

JORDI AMENÓS: terapeuta i formador en creativitat, centrarà la seva ponència en donar eines i comprensions narratives per treballar a l’aula amb adolescents.

NÚRIA SÁNCHEZ ROMANOS: coach, experta en educació emocional i PNL, centrarà la seva ponència en donar eines per millorar el treball en equip del claustre de mestres.

CRISTINA GUTIÉRREZ LESTÓN, educadora emocional i directora de La Granja, centrarà la seva ponència en la sobreprotecció dels infants i les conseqüències que comporta.

  

Ets mestre, professor/a o educador/a? INSCRIU-TE GRATUÏTAMENT a baix de tot,  i deixa que les eines l'educació emocional formin part de les teves habilitats per educar!!

 Vols compartir l'EMOTOUR amb els teus companys? imprimeix el PDF del pòster i penja'l a la sala de professors!

Inscriu-te i assisteix gratuïtament

És obligatori emplenar els camps marcats amb un asterisc (*).

Nom i primer cognom: *
Email: *
Escola o Institut on treballes: *
Població de l'escola/institut: *
Núm. de persones que assistireu? *
ATENCIÓ! SALES COMPLETES

Hem obert llista d'espera per oferir places en cas de que quedin lliures (otorgades per sistema First in - First served)

Llista d'espera a la conferència de: *
Vols rebre recursos educatius La Granja?