EMOTOUR cicle de conferències

Inici > Fundació > EMOTOUR cicle de conferències

CICLE DE CONFERÈNCIES D’EDUCACIÓ EMOCIONAL PER CATALUNYA

L' EMOTOUR és el primer cicle de conferències exclusiu per a professionals del món educatiu, que pretén fer arribar l’educació emocional a tots els racons de Catalunya. Compta amb la participació de professionals i experts de la talla d’Eva Bach, Jordi Amenós, Núria Sánchez Romanos i Cristina Gutiérrez Lestón.  "La Granja", granja escola de Sta Maria de Palautordera Organitza i subvenciona aquesta iniciativa.

El cicle de conferències és GRATUÏT pels mestres, educadors i professionals del món de l'educació i està  organitzat i patrocinat per "La Granja", granja escola de Sta Maria de Palautordera.  Col·laboren:  CaixaForum, CECOT,  Parc TecnoCampus de Mataró, Col·legi Cultural de Badalona, Mútua ACTIVA i Dico Educació

Les ciutats visitades per l'EMOTOUR aquest any 2018 seran:

  • TARRAGONA: 14 de febrer a les 18,30h.  Ponents: Eva, Jordi, Núria i Cristina.   
  • Reus: 6 de febrer a les 18,30h.  Ponents: Eva, Jordi, Núria i Cristina.  
  • BARCELONA23 de gener a les 18,30h. C  Ponents: Eva, Jordi, Núria i Cristina.
  • MATARÓ25 de gener a les 18,30h.  Ponents: Eva, Jordi, Núria i Cristina. 
  • TERRASSA30 de gener a les 18,30h.Ponents: Jordi Amenós, Jordi Vilaseca Núria i Cristina. 
  • GIRONA31 de gener a les 18,30h.  Ponents: Eva i Montse, Jordi, Núria i Cristina. 
  •  BADALONA8 de febrer a les 18,30h.  Ponents: Eva, Jordi, Núria i Cristina. 

Les conferències pretenen donar eines útils i pràctiques pels 4 reptes que més preocupen als mestres d'avui dia: Els infants sobreprotegits, Relacionar-se amb les famílies, Entendre's amb els companys del clautre i Els adolescents.  Ningú sap tant com TOTS JUNTS, i aquests dies junts  compartirem i descobrirem.

EVA BACH: pedagoga i escriptora i Montse Jiménez (Girona), professora de Secundària i formadora, Jordi Vilaseca (Terrassa). Centraran la seva ponència en donar eines per relacionar-nos i comunicar-nos millor amb les famílies. 

JORDI AMENÓS: terapeuta i formador en creativitat, centrarà la seva ponència en donar eines i comprensions narratives per treballar a l’aula amb adolescents.

NÚRIA SÁNCHEZ ROMANOS: coach, experta en educació emocional i PNL, centrarà la seva ponència en donar eines per millorar el treball en equip del claustre de mestres.

CRISTINA GUTIÉRREZ LESTÓN, educadora emocional i directora de La Granja, centrarà la seva ponència en la sobreprotecció dels infants i les conseqüències que comporta.

  Ets mestre, professor/a o educador/a? INSCRIU-TE GRATUÏTAMENT a baix de tot,  i deixa que les eines l'educació emocional formin part de les teves habilitats per educar!!

 

Pàgina 1 de 2 Següent

Inscriu-te i assisteix gratuïtament

És obligatori emplenar els camps marcats amb un asterisc (*).

Nom i primer cognom: *
Email: *
Escola o Institut on treballes: *
Població de l'escola/institut: *
Núm. de persones que assistireu? *
Nova data:
Vols rebre recursos educatius La Granja?