Concert solidari

Inici > Fundació > Concert solidari

COMPRA LA TEVA ENTRADA  aquí  O A LA TAQUILLA (es de 6€).

 

PER QUÈ AQUEST CONCERT?

"Conec a Sor Lucia perquè escrivim a la mateixa Editorial, coincidim en el que ens mou; els nens i l'educació. Sempre em parla dels seus Invulnerables, els adora, ho fa tot i més per a ells!!! Volia que La Granja l'ajudés, així que aquest estiu vam organitzar-ho perquè els seus nens i les famílies poguessin venir un dia a la setmana a La Granja per fer activitats emocionals" comenta Cristina Gutiérrez, directora de La Granja. 

I quan l'equip de La Granja els va conèixer, els va poder mirar i abraçar mentre observava com es menjaven els aprenentatges amb els ulls, van entendre a Sor Lucia i es van enamorar completament d'aquests infants. 

Tot el que el projecte #Invulnerables fa pels nanos i les seves famílies "és excepcional, no només perquè els aconsegueix habitatge o menjar, sinó perquè ho fan de manera personal, propera i compromesa. Pels infants i per les mares i pares, la gent d'Invulnerables no és algú que ajuda, és la seva família!" comenta Gutiérrez.

A La Granja sempre diuen que els estels es confabulen a favor seu, i coses de la vida, també aquest estiu la soprano Susanna del Saz, que va poder veure la feina que fan amb els nens del Casal i de les colònies d'estiu, els va comentar que si mai féssim un concert solidari, ella estaria encantada d'ajudar per posar el seu granet de sorra en aquesta societat.

Així va ser com van lligar caps i va sorgir la idea d'organitzar un concert solidari: tenien la causa solidària, teníem a una soprano, un grup de nens de La Granja per actuar i també un missatge que volien transmetre als pares i mares abans de les festes de Nadal: "que s'aturin, que respirin i que  mirin als seus fills".  

 

 I PER A QUÈ? QUINA ÉS LA FINALITAT?

 Quatre són els motius principals d'aquest Concert Solidari:

  • Ajudar als pares i mares a que els seus fills puguin entendre el que significa i aporta el compromís i la generositat de participar en una causa solidaria, fer coses pels demés en una època propera a les festes nadalenques, que facilita tenir més temps per xerrar,  per pensar i fins i tot  per participar en altres causes socials.
  • Donar un missatge als pares i mares: que s'aturin d'aquesta acceleració en la que viuen, que respirin i que mirin als seus fills.
  • Facilitar que la zona del baix Montseny participi en un acte solidari, ja que la majoria de concerts es concentren a grans ciutats (Barcelona, Girona, etc.) i als petits pobles no n’arriben gaires. Afegir que volen facilitar que les empreses de la comarca puguin implicar-se en les causes socials properes i reals, i aportin recursos perquè els nens més desafavorits i vulnerables de la nostra societat puguin tenir més oportunitats i sentir-se recolzats .
  • Poder aportar diners perquè l'equip d' #Invulnerables pugui fer més accions amb els 50 nens i nenes que tenen dins dels projecte. Els diners recaptats es destinaran primer a que aquests nanos puguin tenir reforç escolar per les tardes per evitar el fracàs escolar habitual que pateixen, i si la recaptació supera els 3.000€, la resta es destinarà a que puguin pagar la pràctica de l'esport que els agradi. 

 

FES CLICK I INFORMA'T MÉS SOBRE LA CAUSA: #INVULNERABLES

 

COMPRA L'ENTRADA AL WEB O A LA TAQUILLA. Entra aquí (entrada més economica 6€).

VOLS APORTAR DINERS PER AQUESTA CAUSA? Entra aquí i col·labora amb el que puguis, no hi ha mínim!

ETS UNA EMPRESA O UN COMERÇ? Entra aquí i t'expliquem com ens pots ajudar.