Universitats / Cicles formatius

Inici > Activitats > Universitats / Cicles formatius

EXCURSIÓ "SOM UN EQUIP"

"La Granja, Ability Training Center" us ofereix un Outdoor Training on l’objectiu es centra en que els alumnes entenguin què és treballar en equip per ser capaços de cohesionar la classe i entrenin l’habilitat del lideratge.

Activitats durant tot el matí (de10h a 14,15h) amb un educador emocional de La Granja. Adeqüem les dinàmiques a la futura professió dels alumnes. Les activitats que es faran seran:

  • Lideratge amb el cavall (descobrim el lideratge natural. Treballarem l’autonomia emocional
  • El Camí de la Vida, on treballem la consciència emocional.
  • El Circuit de La Missió (circuit amb diferents reptes per entrenar el treball en equip). Treballarem la competència social (escolta activa i respecte)

PREU: 12,90 iva inclòs 

RESULTATS: 

  • “Hem fet treball en equip, hem après a confiar en els companys. En tot jo pensava que no ho aconseguiríem... però m’equivocava” Camila, Vilomara, FP (18 anys).
  • Maria (Universidad de Barcelona. Postgrau) - Vine sin mí y me voy conmigo misma. Gracias!
  • “M'emporto no tenir por a ser una líder,  i expressar les meves emocions als altres, ara sé que puc demanar ajuda” Anna, 19 anys
  • Maria Eugenia (Universidad de Barcelona, Postgrado) - Gracias por desnudarme y darme herramientas para volver a vestirme de una manera más amorosa. Me voy llena de amor

 

STAGE D’INTEL·LIGÈNCIA EMOCIONAL

Tots sabem de la importància de les habilitats socials a l’hora de treballar en una empresa. Actualment es valoren més aquests aspectes que els coneixements tècnics. El treball en equip, el lideratge, l’emprenedoria personal, la creativitat, la comunicació positiva o l’autocontrol emocional són recursos bàsics que sovint els nostres alumnes no tenen, o fins i tot no entenen. L’objectiu d’aquest Stage és treballar aquests aspectes  mitjançant activitats pràctiques.

ACTIVITATS

Consciència emocional amb el cavall. Navegar en equip. El pont de la comunicació positiva. La Missió. La Ruta de la confiança. Supervivència al bosc en equip. Circuit de la cohesió. El Bosc de les bones vibracions . A la nit, activitats de cohesió de grup.

Les activitats es realitzen de 10h a 13h + 15,30h a 19h + 21h a 22,30h. Adeqüem el programa a la futura professió dels alumnes.

Disposareu d’una casa independent per a només el vostre grup. Mínim 20 places. Un professor gratuït per cada 12 alumnes. Podeu venir en tren, l’estació està a 300 metres. Formació gratuïta d’educació emocional als mestres acompanyants. El preu inclou allotjament, pensió completa i totes les activitats. Cal portar sac de dormir i tovalloles.

Opinió professors Institut Andreu Nin: La qualitat de les persones que treballen aquí dóna molt de sentit i fa que les activitats siguin molt productives. L’estada ha aportat als estudiants uns valors personals i educatius que necessitaran quan hagin de treballar.

PREU de setembre 2018 a abril 2019: 3 dies 120€+10%iva / 2 dies 86€+10%iva. Inclou Pensió completa, allotjament i programa formatiu. 1 professor gratuït cada 15 alumnes.