CEEP: Curs d'Educació Emocional per a Professors ESTADI 1, 2 i 3

Inici > Activitats > Formació > CEEP: Curs d'Educació Emocional per a Professors ESTADI 1, 2 i 3

CEEP Reconegut pel Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya

ESTADI 1, 2 i 3 D'EDUCADOR EMOCIONAL

Un curs pràctic de 30 hores, en format FORMACIÓ OUTDOOR, el tipus de formació més potent que hi ha per l'alt impacte que genera. Un curs diferent, pràctic i vivencial on obtindreu recursos i eines pràctiques per utilitzar a classe, amb els vostres alumnes, amb les famílies, amb els vostres fills i amb els companys de feina. 

Una formació perquè marxeu sentint-vos capaços d'introduïr l'educació emocional a l'escola, amb cavalls de doma natural, natura i activitats d'aventura, i amb el MÈTODE LA GRANJA,  amb resultats demostrats científicament. Seguim el Programa d'Evolució del Talent dels nostres educadors emocionals completat per 5 Estadis. Proposem convocatoria per Estadi 1 i Estadi 2 Estadi 3 d'EDUCADOR EMOCIONAL. És imprescindible per fer Estadi 3  haver fet Estadi 2. Per fer Estadi 2 haver fet l'Estadi 1

SETMANA SANTA 2020

DATES ESTADI 1 : 4 dies durant la Setmana Santa: 6, 7, 8, 9 d'Abril 2020 en horari de 9:00 a 17:30 (1 hora per dinar). INSCRIPCIONS OBERTES

DATES ESTADI 3: 4 dies durant la Setmana Santa: 6, 7, 8, 9 d'Abril 2020 en horari de 9:00 a 17:30 (1 hora per dinar). INSCRIPCIONS OBERTES

 

JULIOL 2020

 

DATES ESTADI 1: 5 dies del 6, 7, 8, 9 i 10  de Juliol del 2020 en horari de 9:00 a 15:00 (dinar no inclós). INSCRIPCIONS OBERTES

DATES ESTADI 2: 5 dies la segona setmana de Juliol: 13, 14, 15, 16 i 17 de Juliol 2020 en horari de 9:00 a 15:00 (dinar no inclós). INSCRIPCIONS OBERTES

LLOC: a La Granja Escola de Sta Maria de Palautordera. Tren a 300 m(estació Palautordera, a 45 minuts de BCN)

PREU: 750€ per cada ESTADI (si ets mestre o professor/a, 50% subvencionat per la Fundació La Granja: 375€*)

Inclou: reconeixement formació pel Departament Ensenyament i diploma acreditació Estadi per la Granja. 

Per rebre més informació INSCRIU-TE  OMPLINT EL FORMULARI DE SOTA

També pots contactar amb la Olga:  (Necessites javascript per veure aquest correu-e)  o 93 848 11 25

*Subvenció del 50% als mestres i professors d'infantil, primària i secundaria d'escoles públiques, privades i concertades.

 

OBJECTIUS

  • Conèixer i desplegar les competències emocionals del Marc Teòric de Rafael Bisquerra (Bisquerra i Pérez 2007) en la que es sustenta la formació en intel.ligència emocional de la Granja  
  • Conèixer i deplegar les competències necessàries per aplicar el Mètode La Granja per realitzar dinàmiques a l'aula.
  • Conèixer el Pla Formatiu Sistèmic d'Educació Emocional per escoles, dissenyat per C.Gutiérrez.
  • Produnditzar en l'autoconeixement
  • Entrenar la capacitat de Mirar i Veure amb nens i joves durant el curs.
  • Entrenar el lideratge, la mentoria, el treball en equip, l'art de fer preguntes, donar i rebre feedback, el poder dels contes i de les metàfores, entre d'altres competències i/o habilitats.
  • Conèixer el cervell reptilià. Entendre la por i la queixa, els rols víctima vs responsable, l'empatia vs la simpatia i el límits.
  • Desenvolupar les habilitats necessàries per portar a la pràctica el tractament adequat en situacions de conflicte, internes i externes.

ADREÇAT A:

Diplomats i llicenciats, professors d'infantil, primària i secundària, psicòlegs, psicopedagogs, educadors socials i altres professionals del desenvolupament infantil i juvenil.

 QUÈ S'EMPORTEN?

Rut: Mai una formació m’havia “impactat” tant... M’ha fet i m’està fent reflexionar i pensar en la meva pràctica docent, com a persona, mare, amiga, filla, parella... Què potent! Van ser 5 dies a la Granja estupendus que m’han servit per conèixer-me més a mi mateixa, poder treballar en els meus punts a millorar i saber l’objectiu que em marco!

Lidia: El curs m’ha suposat un canvi de mirada, sobre tot interior, que m’ha permès adonar-me de les meves fortaleses i afrontar les meves debilitats amb la seguretat de saber qui sóc, què vull i cap a on vaig.

Alena: Despertar la consciència de les emocions, entrenar-me per reconèixer-les, comunicar-les i utilitzar el llenguatge per crear la meva realitat.

Petri:  Cada actividad me ha enseñado algo sobre mi o mis compañeras. Creo que aunque somos muy diferentes, al final nos compenetramos y nos entendemos.

Sandra V: Jo m'emporto coneixements sobre la comunicació. Sobre els tres tipus de cervell, sobre el treball en equip. M'emporto informació sobre els sentiments, les diferencies entre ells, les avantatges de tots ells i les desavantatges quan no hi ha un equilibri. M'emporto ganes d'aprofundir i practicar tot això amb la meva feina diària amb els nens.

Sara:  M'emporto consciència de les meves emocions, aprendre dinàmiques per posar en pràctica, reflexió davant el moment d'enfadar-me i sobre la meva actitud  davant una situació laboral anterior.... i  m'emporto tècniques per cohesionar el meu grup nens.

Agnès: Gràcies al curs penso que he decidit que enfocaré la programació de cara a oposicions d'educació emocional, he de trobar la manera d'enllaçar-ho. Fa uns mesos m'ho vaig plantejar però al no saber-ho enfocar vaig desistir, i gràcies a tot el grup i a la passió que sentiu pels infants m'heu encoratjat a fer-ho novament.

 

 

 

Formació de 30 hores reconeguda pel Departament d'Ensenyament

És obligatori emplenar els camps marcats amb un asterisc (*).

Nom i cognom: *
Professió: *
El teu Email: *
Telèfon: *
Per què t'interessa aquest curs? què voldries aprendre? *
Estadi d'Educador Emocional a cursar

El curs d'educador emocional per professorat té com a base el Programa d'Evolució del Talent dels educador emocionals de la Granja que treballen a la Granja i que consta de 5 estadis. Actualment oferim els cursos Estadi 1, Estadi 2 i Estadi 3 d'Educador Emocional i és indispensable haver cursat l'Estadi 1 per poder fer l'Estadi 2 i així successivament fins arribar a l'estadi 5.

Adreça postal
El teu dni:
Escriu-lo sense punts ni guions.
Si ets mestre, el teu email xtec:
Si ets mestre, nom de l'escola on treballes i adreça: