CEEP: Curs d'Educació Emocional per a Professors ESTADI 1 i 2

Inici > Activitats > Formació > CEEP: Curs d'Educació Emocional per a Professors ESTADI 1 i 2

CEEP Reconegut pel Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya

Un curs pràctic de 30 hores, en format FORMACIÓ OUTDOOR el tipus de formació més potent que hi ha per l'alt impacte que genera. Un curs diferent, pràctic i vivencial on obtindreu recursos i eines pràctiques per utilitzar a classe, amb els vostres alumnes, amb les famílies, amb els vostres fills i amb els companys de feina. 

Perquè no hi ha temps per perdre el temps, hem dissenyat aquesta formació perquè marxeu sentint-vos capaços d'introduïr l'educació emocional a l'escola, amb cavalls de doma natural, natura i activitats d'aventura, i amb el MÈTODE LA GRANJA, demostrat científicament. Seguim el Programa d'Evolució del Talent dels nostres educadors emocionals completat per 5 Estadis. Proposem convocatoria per Estadi 1 i Estadi 2. És imprescindible per fer Estadi 2 haver fet Estadi 1.

DATES ESTADI 1: 4 dies durant la Setmana Santa: 15,16,17 i 18 d'Abril 2019 en horari de 9:00 a 17:30 (1 hora per dinar)

DATES ESTADI 2: 5 dies la primera setmana de Juliol: 1,2,3,4 i 5 de Juliol 2019 en horari de 9:00 a 15:00 (dinar no inclós)

DATES ESTADI 1: 5 dies la segona setmana de Juliol: 8,9,10,11 i 12 de Juliol 2019 en horari de 9:00 a 15:00 (dinar no inclós)

LLOC: a La Granja Escola de Sta Maria de Palautordera. Tren a 300 m(estació Palautordera, a 45 minuts de BCN)

PREU: 700€ per cada ESTADI (si ets mestre o professor/a, 50% subvencionat per la Fundació La Granja: 350€*)

Inclou: reconeixement formació pel Departament Ensenyament i diploma acreditació Estadi per la Granja. 

Per rebre més informació INSCRIU-TE  OMPLINT EL FORMULARI DE SOTA

També pots contactar amb la Marta:  (Necessites javascript per veure aquest correu-e)  o 93 848 11 25

*Subvenció del 50% als mestres i professors d'infantil, primària i secundaria d'escoles públiques, privades i concertades.

 

OBJECTIUS

  • Conèixer i desplegar les competències emocionals del Marc Teòric de Rafael Bisquerra (Bisquerra i Pérez 2007) en la que es sustenta la formació en intel.ligència emocional de la Granja  
  • Conèixer i deplegar les competències necessàries per aplicar el Mètode La Granja per realitzar dinàmiques a l'aula.
  • Conèixer el Pla Formatiu Sistèmic d'Educació Emocional per escoles, dissenyat per C.Gutiérrez.
  • Produnditzar en l'autoconeixement
  • Entrenar la capacitat de Mirar i Veure amb nens i joves durant el curs.
  • Entrenar el lideratge, la mentoria, el treball en equip, l'art de fer preguntes, donar i rebre feedback, el poder dels contes i de les metàfores, entre d'altres competències i/o habilitats.
  • Conèixer el cervell reptilià. Entendre la por i la queixa, els rols víctima vs responsable, l'empatia vs la simpatia i el límits.
  • Desenvolupar les habilitats necessàries per portar a la pràctica el tractament adequat en situacions de conflicte, internes i externes.

ADREÇAT A:

Diplomats i llicenciats, professors d'infantil, primària i secundària, psicòlegs, psicopedagogs, educadors socials i altres professionals del desenvolupament infantil i juvenil.

 QUÈ S'EMPORTEN?

Rut: Mai una formació m’havia “impactat” tant... M’ha fet i m’està fent reflexionar i pensar en la meva pràctica docent, com a persona, mare, amiga, filla, parella... Què potent! Van ser 5 dies a la Granja estupendus que m’han servit per conèixer-me més a mi mateixa, poder treballar en els meus punts a millorar i saber l’objectiu que em marco!

Lidia: El curs m’ha suposat un canvi de mirada, sobre tot interior, que m’ha permès adonar-me de les meves fortaleses i afrontar les meves debilitats amb la seguretat de saber qui sóc, què vull i cap a on vaig.

Alena: Despertar la consciència de les emocions, entrenar-me per reconèixer-les, comunicar-les i utilitzar el llenguatge per crear la meva realitat.

Petri:  Cada actividad me ha enseñado algo sobre mi o mis compañeras. Creo que aunque somos muy diferentes, al final nos compenetramos y nos entendemos.

Sandra V: Jo m'emporto coneixements sobre la comunicació. Sobre els tres tipus de cervell, sobre el treball en equip. M'emporto informació sobre els sentiments, les diferencies entre ells, les avantatges de tots ells i les desavantatges quan no hi ha un equilibri. M'emporto ganes d'aprofundir i practicar tot això amb la meva feina diària amb els nens.

Sara:  M'emporto consciència de les meves emocions, aprendre dinàmiques per posar en pràctica, reflexió davant el moment d'enfadar-me i sobre la meva actitud  davant una situació laboral anterior.... i  m'emporto tècniques per cohesionar el meu grup nens.

Agnès: Gràcies al curs penso que he decidit que enfocaré la programació de cara a oposicions d'educació emocional, he de trobar la manera d'enllaçar-ho. Fa uns mesos m'ho vaig plantejar però al no saber-ho enfocar vaig desistir, i gràcies a tot el grup i a la passió que sentiu pels infants m'heu encoratjat a fer-ho novament.

 

 

 

Formació de 30 hores reconeguda pel Departament d'Ensenyament

És obligatori emplenar els camps marcats amb un asterisc (*).

Nom i cognom: *
Professió: *
El teu Email: *
Telèfon: *
Per què t'interessa aquest curs? què voldries aprendre? *
Estadi d'Educador Emocional a cursar

El curs d'educador emocional per professorat té com a base el Programa d'Evolució del Talent dels educador emocionals de la Granja que treballen a la Granja i que consta de 5 estadis. Actualment oferim els cursos Estadi 1 i Estadi 2 d'Educador Emocional i és indispensable haver cursat l'Estadi 1 per poder fer l'Estadi 2 i així successivament que anem convocant les edicions fins arribar a l'estadi 5.