CRÈDIT D'ED. EMOCIONAL PER A PROFESSORS

Inici > Activitats > Formació > CRÈDIT D'ED. EMOCIONAL PER A PROFESSORS

CEEP Reconegut pel Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya

Un curs pràctic de 30 hores, en format FORMACIÓ OUTDOOR el tipus de formació més potent que hi ha per l'alt impacte que genera. Un curs diferent, pràctic i vivencial on obtindreu recursos i eines pràctiques per utilitzar a classe, amb els vostres alumnes, amb les famílies, amb els vostres fills i amb els companys de feina.

Perquè no hi ha temps per perdre el temps, hem dissenyat aquesta formació perquè marxeu sentint-vos capaços d'introduïr l'educació emocional a l'escola, amb cavalls de doma natural, natura i activitats d'aventura, i amb el MÈTODE LA GRANJA, demostrat científicament. 

DATES: 5 dies durant la primera setmana de juliol: 2, 3, 4, 5 y 6 juliol 2018 ( de 9 a 15h.)

LLOC: a La Granja Escola de Sta Maria de Palautordera. Tren a 300 m(estació Palautordera, a 45 minuts de BCN)

PREU: 

PREU 310€. Reserva de plaça 100€, resta a pagar (200€). Inclou: crèdit formatiu i diploma acreditat. No inlou dinar.

INSCRIU-TE  OMPLINT EL FORMULARI DE SOTA

També pots contactar amb la Belén:  (Necessites javascript per veure aquest correu-e)  o 93 848 11 25

 

OBJECTIUS

  • Conèixer els conceptes bàsics de l'educació emocional (Bisquerra i Pérez 2007)
  • Conèixer el Mètode La Granja per realitzar dinàmiques a l'aula.
  • Conèixer el Pla Formatiu Sistèmic d'Ed.Emocional per escoles, dissenyat per C.Gutiérrez.
  • Entrenar la capacitat de Mirar i Veure amb nens i joves durant el curs.
  • Entrenar el lideratge, la mentoria, el treball en equip, l'autoconeixement, l'art de fer preguntes, entre d'altres competències i/o habilitats.
  • Conèixer el cervell reptilià. Entendre la por i la queixa, els rols víctima vs responsable, l'empatia vs la simpatia i el límits.
  • Desenvolupar les habilitats necessàries per portar a la pràctica el tractament adequat en situacions de conflicte, internes i externes.

ADREÇAT A:

Diplomats i llicenciats, professors d'infantil, primària i secundària, psicòlegs, psicopedagogs, educadors socials i altres professionals del desenvolupament infantil i juvenil.

 

QUÈ S'EMPORTEN?

Rut: Mai una formació m’havia “impactat” tant... M’ha fet i m’està fent reflexionar i pensar en la meva pràctica docent, com a persona, mare, amiga, filla, parella... Què potent! Van ser 5 dies a la Granja estupendus que m’han servit per conèixer-me més a mi mateixa, poder treballar en els meus punts a millorar i saber l’objectiu que em marco!

Petri:  Cada actividad me ha enseñado algo sobre mi o mis compañeras. Creo que aunque somos muy diferentes, al final nos compenetramos y nos entendemos.

Sandra V: Jo m'emporto coneixements sobre la comunicació. Sobre els tres tipus de cervell, sobre el treball en equip. M'emporto informació sobre els sentiments, les diferencies entre ells, les avantatges de tots ells i les desavantatges quan no hi ha un equilibri. M'emporto ganes d'aprofundir i practicar tot això amb la meva feina diària amb els nens.

Sara:  M'emporto consciència de les meves emocions, aprendre dinàmiques per posar en pràctica, reflexió davant el moment d'enfadar-me i sobre la meva actitud  davant una situació laboral anterior.... i  m'emporto tècniques per cohesionar el meu grup nens.

 

 

 

Crèdit formatiu de 30h reconegut pel Departament d'Ensenyament

És obligatori emplenar els camps marcats amb un asterisc (*).

Nom i cognom: *
Professió: *
El teu Email: *
Telèfon: *
Per què t'interessa aquest curs? què voldries aprendre? *