EMOFAMILY excursions

Inici > Activitats > Per a Famílies > EMOFAMILY excursions

EXCURSIONS EN FAMILIA

Cada mes i durant tot l'any, "La Granja, Ability Training Center" organitza les excursions EMOFAMILY, on l'aprenentatge estarà assegurat per a grans i petits. Activitats d'educació emocional, amb cavalls, animals de granja i amb EL SEGELL DE LA GRANJA que garanteix emoció i una experiència que va més enllà. 

T'oferim la possibilitat de disfrutar d'una jornada en família envoltat de natura amb un conjunt d'activitats originals, innovadores i que asseguren l'aprenentatge mentre us divertiu tots junts.

Horari: de 10.30 a 14h

ESTEM DISSENYANT L'EMOfamily DEL CURS 2019-2020. Aviat publicarem totes les activitats.

Per saber en què consisteix cada excursió i poder comprar les entrades, fes click sobre la data.

Dates

 

2019

22 de setembre -  L'autonomia per començar el cole: amb ajuda el cavall treballem el lideratge i l'automotivació necessaria per començar l'escola amb més autoestima i fortalesa, i aprendrem a gestionar l'ansietat i l'estrès que el nou curs pot provocar en pares i fills. 

28 de setembre - Tastet Emocional: Si vols saber que és això de l'educació emocional, apunta't al "Tastet en família" d'un matí.

13 d'octubre - Tolerem la frustració: Aprendrem estratègies que ens ajudaran a superar la frustració a través de la comunicació assertiva i les eines que ens donarà el circuit de la frustració i compartirem en família com ens sentim i què podem fer de diferent per arribar a la calma.

19 octubre - Tastet Emocional: Si vols saber que és això de l'educació emocional, apunta't al "Tastet en família" d'un matí.

 

Funcionament

  • Només cal que escullis l'excursió que s'ajusta més a les necessitats de la teva família, fes click a la data i compra les entrades. 
  • Quan arribis a La Granja, ensenya al teu monitor la teva entrada amb el codi QR (no cal imprimir, es pot presentar l'entrada des del mòbil) i ja estarà tot llest per començar a passar-ho bé!!

 

 

Preus

  • Preu adult: 16€
  • Preu nen:   13€ (menors de 3 anys, gratuïts)