EMOFAMILY excursions

Inici > Activitats > Per a Famílies > EMOFAMILY excursions

EXCURSIONS EN FAMILIA

Cada mes i durant tot l'any, "La Granja, Ability Training Center" organitza les excursions EMOFAMILY, on l'aprenentatge estarà assegurat per a grans i petits. Activitats d'educació emocional, amb cavalls, animals de granja i amb EL SEGELL DE LA GRANJA que garanteix emoció i una experiència que va més enllà. 

T'oferim la possibilitat de disfrutar d'una jornada en família envoltat de natura amb un conjunt d'activitats originals, innovadores i que asseguren l'aprenentatge mentre us divertiu tots junts.

Horari: de 9:45 a 13:30h

ESTEM DISSENYANT L'EMOfamily DEL CURS 2019-2020. Aviat publicarem totes les activitats.

Per saber en què consisteix cada excursió i poder comprar les entrades, fes click sobre la data.

Dates

 

2019 

 

22 de setembre -  L'autonomia per començar el cole: Tant pares com fills vivim l’inici del curs amb certa angoixa. En aquest taller i amb l’ajuda del cavall treballarem el lideratge i l’automotivació per començar l'escola amb més autoestima i fortalesa. Es facilitaran també algunes eines per aprendre a gestionar l’ansietat i estrès. 

 

28 de setembre - Tastet Emocional: Si vols saber que és això de l'educació emocional, apunta't al "Tastet en família" d'un matí. 

 

13 d'octubre - Tolerem la frustració: Els petits, però a vegades també els grans vivim aquest sentiment de frustració. Hi ha eines per a aprendre a gestionar-la i és important no només conèixer-les, sinó també saber com posar-les en pràctica. Vine a gaudir d’un matí en família on no només us divertireu, sinó que també aprendreu moltes coses.

  

19 octubre - Tastet Emocional: Si vols saber que és això de l'educació emocional, apunta't al "Tastet en família" d'un matí.

 

24 novembre - Animals, cavalls i empatia: La tardor ha arribat al Montseny i és el moment per a què els nens gaudeixin i respirin l’aire fresc, corrin pels prats i passegin pel bosc mentre observen i aprenen la importància de l’empatia per a cuidar-nos entre tots.

 

 

Funcionament

  • Només cal que escullis l'excursió que s'ajusta més a les necessitats de la teva família, fes click a la data i compra les entrades. 
  • Quan arribis a La Granja, ensenya al teu monitor la teva entrada amb el codi QR (no cal imprimir, es pot presentar l'entrada des del mòbil) i ja estarà tot llest per començar a passar-ho bé!!

 

 

Preus

  • Preu adult: 16€
  • Preu nen:   13€ (menors de 3 anys, gratuïts)

 

Vols aprofitar i quedar-te tot el cap de setmana al Montseny?

https://lagranjavillage.com/