EMOFAMILY excursions

Inici > Activitats > Per a Famílies > EMOFAMILY excursions

EXCURSIONS EN FAMILIA

Cada mes i durant tot l'any, "La Granja, Ability Training Center" organitza les excursions EMOFAMILY, on l'aprenentatge estarà assegurat per a grans i petits. Activitats d'educació emocional, amb cavalls, animals de granja i amb EL SEGELL DE LA GRANJA que garanteix emoció i una experiència que va més enllà. 

T'oferim la possibilitat de disfrutar d'una jornada en família envoltat de natura amb un conjunt d'activitats originals, innovadores i que asseguren l'aprenentatge mentre us divertiu tots junts.

Horari: de 10.30 a 14h

ESTEM DISSENYANT L'EMOfamily DEL PROPER CURS 2019-2020. Aquí tens les del 18-19 perquè et facis una idea.

Per saber en què consisteix cada excursió i poder comprar les entrades, fes click sobre la data.

Dates

2018

23 de setembre -  L'autonomia per començar el cole: amb ajuda el cavall treballem el lideratge i l'automotivació necessaria per començar l'escola amb més autoestima i fortalesa, i aprendrem a gestionar l'ansietat i l'estrès que el nou curs pot provocar en pares i fills. 

7 octubre - Animals, cavalls i empatia: descobrim el bosc màgic i ens aturem, treballem l'empatía amb els animals de La Granja i aprenem a protegir el medi ambient.

25 novembre - Exàmens, deures i gestió de la pressió: fomentem el contacte amb l’entorn natural i especialment amb el bosc, mitjançant la connexió a través dels sentits, i potenciem la consciència emocional del moment present, per aturar el pensament, i simplement sentir.

15 desembre - Comunicació positiva, arriba el Nadal!: ens direm totes aquelles coses que ens agraden dels altres i que sovint no tenim temps de dir, prendrem consciència dels nostres missatges i compartirem aquelles coses que no ens agrada que ens diguin. 

19 gener - El treball en equip, el millor repte de la família: reforçarem el sentit de pertinença, entrenarem el treball en equip, ens coordinarem i cooperarem tots junts per superar dificultats, treballarem la confiança i el sentiment de responsabilitat.

16 febrer - Animals, cavalls i empatia: respirem aire fresc, descobrim el bosc màgic i ens aturem, treballem l'empatía amb els animals de La Granja i aprenem a protegir el medi ambient.

24 març - Entendre l'ansietat i l'estrès: potenciem la consciència emocional del moment present, per aturar el pensament,  i simplement sentir, treballarem l'autoregulació emocional, ens abraçarem de moltes maneres i connectarem amb nosaltres mateixos. 

28 abril - El poder de l’agraïment: A través de la natura i de les activitats de La Granja, aprendrem la importància de ser agraïts tant amb l'entorn com amb els que ens envolten.

11 maig -  Animals, cavalls i empatia: respirem aire fresc, descobrim el bosc màgic i ens aturem, treballem l'empatía amb els animals de La Granja i aprenem a protegir el medi ambient.

9 juny - Tolerem la frustració: Aprendrem estratègies que ens ajudaran a superar la frustració a través de la comunicació assertiva i les eines que ens donarà el circuit de la frustració i compartirem en família com ens sentim i què podem fer de diferent per arribar a la calma.

15 juny - Emoaventura: Acompanyeu-nos en aquesta última aventura en família de la temporada. En aquesta ocasió celebrarem l'arribada de l'estiu, vivint aventures emocionals al més pur estil granja. Deixem-nos contagiar de l'alegria amb activitats emocionals.

16 juny - Tastet Emocional: Si vols saber que és això de l'educació emocional, apunta't al "Tastet en família" d'un matí.

2019

28 setembre - Tastet Emocional: Si vols saber que és això de l'educació emocional, apunta't al "Tastet en família" d'un matí.

19 octubre - Tastet Emocional: Si vols saber que és això de l'educació emocional, apunta't al "Tastet en família" d'un matí.

 

Funcionament

  • Només cal que escullis l'excursió que s'ajusta més a les necessitats de la teva família, fes click a la data i compra les entrades. 
  • Quan arribis a La Granja, ensenya al teu monitor la teva entrada amb el codi QR i ja estarà tot llest per començar a passar-ho bé!!

 

 

Preus

  • Preu adult: 15€
  • Preu nen:  12€ (menors de 3 anys, gratuïts)