Colònies emocionals en família a l'agost

Inici > Activitats > Per a Famílies > Colònies emocionals en família a l'agost

 

del 31 de juliol al 4 d'agost del 2017, amb tot inclòs!

 

PREU: 5 dies amb tot inclòs des de 199€/adult i 167€/nen (el preu depén del tipus d’habitació) i inclou tot el paquel (allotjament, pensió completa i activitats de dilluns a divendres dia i nit). 

Us oferim unes vacances diferents i potents perquè et renovaran per dins. Un programa divertit, intens, a la natura, amb animals i cavalls de doma natural on pares i fills faran activitats conjuntes per entrenar les seves habilitats personals i socials; empatia, autoestima, confiança, superar pors, convidar a l’acció, comunicar-se positivament...

ACTIVITATS TOT EL DIA: d’aventura, amb cavalls, a la natura, piscina, equitació etc amb educadors emocionals formats en el Mètode La Granja©,

Recomanat per famiílies amb nens a partir de 4 anys.

ACTIVITATS DE NIT: al bosc, festes, jocs per superar pors.

ALLOTJAMENT: (una habitació per família), pensió completa (cuina casolana), menú infantil i menú especial pels pares, piscina amb socorrista aquàtic. 

PREUS (IVA inclòs i els 5 dies). Allotjament a  la casa de colònies

  • A- HABITACIÓ STANDAR: 199€ per adult 167€ per nen. Habitació amb lliteres (privada només per la vostra familia) i wc comunitari (disponibles 12 habitacions tipus A)
  • B- HABITACIÓ AMB WC: 218€ per adult 172€ per nen. Habitació amb lliteres i wc privat (disponibles 4 habitacions tipus B)
  • C-HABITACIÓ ESPECIAL: 225€ per adult  182€ per nen. Habitació amb lliteres, wc privat, nevera, TV (disponibles 4 habitacions tipus C)

ATENCIÓ: inclou tot el paquel (allotjament, pensió completa i activitats de dilluns a divendres). Inclou llençol de sota, però si desitgeu la roba de llit complerta per no portar sac de dormir, hi ha un extra de 4€/llit (no inclou tovalloles).  Arribada el 1er dia, DILLUNS a les 12h (primer servei dinar), sortida l'últim dia DIVENDRES a les 12h (últim servei esmorzar i activitats

OPINIONS:

  • ”Els pares, per alguns, només servien per posar límits, però hem descobert que no. I la meva mare ha recuperat la calma.Elíes, 10 anys.
  • “La familia és com una barca, ho vaig veure a l’activitat de Navegar en equip. Quan volem arribar a port i remem plegats, tot és fácil. A vegades remem els pares, però també cal que deixem remar als fills". Elena (mare)
  • “Deixo aquí una Montse trista i m’emporto confiança, alegria, seguretat i molt d’amor. He après a gestionar la ràbia de l’Eloi gràcies a les monitores. Adéu al dolor i visca l’alegria de viure!!!” Montse (mare)