Per a Famílies

Inici > Activitats > Per a Famílies

 QUÈ POTS FER A LA GRANJA?

 

EXCURSIONS TOT L'ANY

Dos dissabtes al mes organitzem excursions originals, divertides i emocionants per fer en família, on l'aprenentatge estarà assegurat per grans i petits (granja, anglès, educació emocional, natura, festes tradicionals etc). Aquí tens trobaràs el programa de tot l'any.

 

TASTA L'EDUCACIÓ EMOCIONAL AMB ELS TEUS FILLS (octubre i maig)

Si vols saber que és això de l'educació emocional, apuntat al "Tastet en família" d'un matí que organitzem dos cops a l'any (un dissabte al maig i a l'octubre). Aquí trobaràs tota la informació 

 

TURISME FAMILIAR EN GRUP ELS CAPS DE SETMANA (mínim 20)

Si sou un grup d'amics o famílies (mínim de 20 persones) us oferim passar un cap de setmana a La Granja per respirar natura, gaudir dels amics, jugar amb els fills i desconnectar de la feina.

PREU CAP DE SETMANA: 58,50€+10%IVA/adult - 39,95€+10%IVA/nen (menors de 3 anys 28€+IVA)

El preu inclou: Allotjament en una casa independent per a només el vostre grup, amb menjador privat. Pensió completa (des del dinar de dissabte fins el dinar de diumenge). Menjar casolà i natural (menú adaptat a al·lèrgics o intolerants alimentaris). Berenar pels nens (dissabte). Veure els animals de La Granja (sense guia). Utilitzar espais exteriors (prats, camps esportius, taules de ping-pong). Heu de portar tovalloles, sac de dormir o llençols. No disposem de bressols ni pales de ping pong. Estació de tren a només 250 mts de la casa. 

Activitats pels nens

Per 115€+IVA, teniu un monitor/a de La Granja que us farà 3 hores d’activitats dissabte a la tarda o diumenge al matí. Pot portar com a màxim 12 nens i nenes i adequarà les activitats a les edats i interessos dels nanos (animals de granja, aventura, educació emocional, etc.). Si els adults també voleu participar en les activitats d’aventura emocional amb els vostres fills, el preu és de 130€ per monitor (en comptes dels 115€ i pot portar un màxim 20 persones). Els nostres monitors estan formats en el Mètode La Granja©

Informa’t trucant a la Raquel: 938481125 o (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

 

ENTRENAMENT EMOCIONAL PER A NENS INDIVIDUALS AMB LA GRAZIELA PETRUS

Si busques que el teu fill/a o la família s'entreni emocionalment (per augmentar l'autoestima, superar pors, entendre el que sent etc), La Granja t'ho facilita amb l'educadora emocional Graziela Petrus. Més info aquí.

 

ENTRENAMENT EMOCIONAL PER A NENS INDIVIDUALS AMB LA IRENE MOYANO

Jornades individuals de dues hores per brindar recolzament emocional als processos vitals de la infància mitjançant el joc no directiu centrat en la persona. Més info aquí.

 

COLÒNIES EN FAMÍLIA A L'AGOST, 30 de juliol al 3 d'agost 2018

Cinc dies amb tot inclòs per fer les úniques colònies emocionals en família que hi ha al pais, potents i amb resultats garantits que milloraran les relacions entre els membres de la família, augmentant l'autoconeixement, l'empatia, l'autoestima, la superació de les pors i a més, us emportareu recursos pràctics per educar. Més info a COLÒNIES EMOCIONALS EN FAMÍLIA  a l'Agost