Què opinen els mestres?

Inici > Activitats > Escoles i Instituts > Què opinen els mestres?

Els professors de les escoles que han estat de colònies a "La Granja, Ability Training Center" , han volgut expressar aquí les seves opinions sobre l'estada.

 

 • Professor: Rocío Rodríguez. Escola: Pont d’Inca (Mallorca). Trobar un lloc on els teus alumnes i tu mateix, rebeu el regal de tenir l’espai i el temps per sentir-vos escoltats i s’ofereixen els mitjans per posar-te en contacte amb les teves emocions. És el que ens fa venir des de Mallorca cada any.

 

 • Professors: Sergi Gomáriz i Amaya Quevedo. Escola: Sta. Mª Apóstoles (Barcelona). La Granja és un lloc perfecte per connectar i desconnectar. Per una banda desconnectem de la rutina i de les pressions diàries; per l’altra, permet establir una relació especial amb els alumnes, entre ells mateixos, amb els educadors i amb la natura. És perfecte per fer una escapada durant el curs. Ho recomanem!.

 

 • Professors: Montse Duato i Montse Domingo. Escola: Sta. Mª Apóstoles (Barcelona). Un entorn entranyable on gaudir de la natura i d’activitats que els alumnes no realitzen habitualment; afegint-hi un treball personal, aprofundint en l’àmbit emocional, que els enriqueix, sobretot a nivell personal i també grupal.

 

 • Professors: Laura, Eva i Rosa. Escola: Xarau (Cerdanyola del Vallès). A La Granja és pot sentir el respecte, la il·lusió, la comunicació i l’amor que desprenen els educadors i educadores envers els nens i nenes”.

 

 • Professors: Grup de Mestres. Escola: St. Josep el Pi (Hospitalet). Un molt bon ambient en general. Tranquil·litat… pau… la bona comunicació entre monitors, alumnes i Mestres ha estat molt bona. També el personal de cuina i serveis ens han atès molt bé.

 

 • Professors: Mª José, David, Andrés, Cristina i Jessica. Escola: Pràctiques (Tarragona). La bellesa exterior és la que ens toca, l’interior és la que ens currem- (Guillem 13 anys). Aquesta és una frase penjada a la paret del passadís. La Granja és això!

 

 • Professors: Anna Sanguino i Anna Termes. Escola: Salvador Espriu (Vidreres). No són les típiques colònies de campament, van més enllà. Es treballen les emocions i el coneixement del jo mentre és diverteixen i fan activitats dinàmiques.

 

 •  Professors: Grup de Mestres. Escola: La Cabana (Les Cabanyes). Molt bé, les instal·lacions al voltant de la casa i l’entorn natural. Valorem molt positivament la formació, la qualitat del personal que hi treballa, que és reflexa en el bon tracte amb els nens i nenes.

 

 • Professor: Manu Barcs. Escola: Alberich i Casas (Reus). Hem trobat que és una empresa en la que hi ha coherència entre el que s’anuncia i el que s’ofereix. El personal és molt competent i molt dedicat, en tot moment han estat contents i ho transmeten en tot el que fan.

 

 • Professor: Grup de Mestres. Escola: Minerva (Calella). L’entorn i les activitats de “La Granja” han fet que els nostres alumnes hagin gaudit i s’hagin divertit en pau i harmonia.

 

 • Professor: Grup de Mestres. Escola: Poeta Foix (Barcelona). És una casa de colònies molt recomanable per què totes les activitats i tota l’estada és fa amb una base emocional i de valors molt cohesionada.

 

 • Professors: Grup de Mestres. Escola: Rosa Oriol (Lliça d’Amunt). L’entorn de la casa de “La Granja” és molt ampli i amb moltes possibilitats. La vivència i el contacte amb la natura és present constantment, el treball de grup, de fer i reptes individuals i d’equip són els trets fonamentals, així com els valors de les pròpies emocions viscudes.

 

 • Professor: Susanna Magrinà. Escola: Sagrat Cor de Jesús (Tarragona). El poder compartir el feedback amb els educadors en un entorn diferent. La vivència de les emocions”.

 

 • Professors: Mª Angels i Anna. Escola: Argentona d'Argentona. Es fa un treball de les emocions dinàmic, holístic, que repercuteix molt positivament en la relació entre els nens i nenes. També en el seu creixement emocional, aprenen a conviure amb els fracàs, a relacionar-se empàticament amb l'altre, a conèixer els seus propis límits, a compartir i a treballar en equip.

 

 • Professor: Laura Sánchez.  Escola Anna Ravell (Barcelona). Voleu que les vostres alumnes s'endinsin en les seves emocions? i aprenguin a gestionar-les? voleu sentir-vos com  a casa, envoltats d'un magnífic entorn i un excel·lent tracte personal? No ho dubteu, la resposta és La Granja . 

 

 • Professor: Sergi Gomàriz i Laura Llima. Escola: Santa Maria dels Apòstols (Barcelona). Estem molt satisfets amb la forma que la Granja ha trobat per combinar el passar-ho bé, la pràctica de l’anglès, la relació amb un entorn natural, i el descobriment per part de l’alumne de la seva part emocional interior no coneguda,  i aprendre a expressar-la

 

 • Professor: Àlex GarciaEscola: St. Pere Chanel de Malgrat. No sabíem a on anàvem...ara sabem on volem tornar!!! el millor: el personal i el tracte!!!

 

 • Pofessor: Carl Walter.Escola: St Peter's School Barcelona.  Estem impressionats per l'organització i eficiència de tot el personal. els monitors, el personal de cuina i el personal de l'oficina, sembla que ho tenen tot sota control i són extremadament accessibles i atents.

 

 • Professor: Rocio Rodríguez (ESO)  Escola: Santa Teresa de Pont d'Inca. Marratxí. MALLORCA. Uns dies meravellosos per desconnectar i connectar amb la natura, amb nosaltres mateixes i amb els nostres alumnes. El programa d'educació emocional és meravellós per remoure i treure l'essència de tots  nosaltres.  Hem vist una implicació immensa i una passió per la vostra feina que es desprèn per tot arreu. Pur talent dels monitors !!!

 

 • Professor: Albert Górriz. Escola: I.E SANT JORDI (Vilassar Mar).  Els continguts i les activitats han estat molt apropiades. Els monitors han tractat molt bé els alumnes i estaven molt ben formats en Educació emocional. Han sabut tractar la diversitat amb la que s'han trobat. El menjar molt bé al igual que tot el personal (administració, cuina...).

 

 • Professor: tots els mestres. Escola: Sagrada Família (Masnou). La neteja i manteniment de les instal·lacions és molt bona. L'atenció i acompanyament del personal de La Granja és excel·lent! L’accessibilitat és bona (Tren, autocar...). i moltes activitats integrades a l'entorn 

 

 • Professor: tots els mestres. Escola: de Barcelona.  Unes colònies diferents! No només treballen amb nens. Ens han fet descobrir el nostre lideratge amb un cavall. Valorem positivament que les activitats no potencien la competitivitat i afavoreixen el treball en equip. 

 

 • Professor: Mar Gómez. Escola: Vila-Romà de Palamós.  Una manera diferents de fer colònies amb els nens. Treballem les emocions a través del joc. Ens fan pensar i els nens reflexionen. I ens agrada molt el ritme pautat i el somriure sempre a punt  de tot el  personal.

 

 • Professor: Pili Gonell. Escola: Mestral de Vila-Seca.  Aquesta casa de colònies marca la diferència. El tracte personal i humà. Les atencions vers la canalla fa que estiguis molt a gust. Els monitors estan molt implicats.

 

 • Professor: Alba Bagué. Escola: Santa Creu de Anglesola. Que desprès de quatre dies els alumnes no vulguin marxar, estiguin més units que mai i els costi haver d'acomiadar-se dels monitors,... diu molt de la Granja.

 

 • Professor: Mercedes Muñoz. Escola: Arrels de Barcelona. Ens ha agradat tot i ens hem sentit atrets sobretot pel projecte pedagògic que duen a terme. El tracte del personal exquisit, les instal·lacions molt còmodes i les activitats fantàstiques.

 

 • Professor: David Sánchez Aguado. Escola: Marta Mata de Barberà del Vallès. L'entorn és espectacular. ample, amb un riu al costat, grans prats,... Els infants ho han gaudit molt. Un dels millors tractes per part de l'equip de personal i un menjar casolà boníiiiiiiiissim!

 

 • Professor: Noemí Genaró. Escola: Mercè Rodoreda de Martorell.  L'estada dels tres dies de colònies ha estat genial. Destacar una molt bona organització, grans espais naturals i un menjar més que excel·lent. I un detall que no ens esperàvem va ser que cada dia ens portaven el diari. Felicitats a la Granja!! Tornarem!!!

 

 • Professor: tots els mestres. Escola: Pere Llescart. Ha estat una experiència molt positiva perquè a partir d'activitats divertides i cooperatives ens hem obert al món de les emocions i l'autoconeixement, potenciant el creixement personal i la relació grupal. I tot dintre d'un clima molt acollidor acompanyat de persones molt qualificades i que ens han fet sentir com a casa.

 

 • Professor: Esther Catillo. Escola: Institut Andreu Nin del Vendrell.  Som el que sentim i treballem, volem o no volem, amb els nostres sentiments. Només cal gestionar-los de forma correcta. Gràcies per ajudar-nos

 

 • Professor: tots els mestres. Escola: El bosc de la Pabordia de Girona. Està molt ben comunicada i quan hi ets sembla que estiguis allunyat de la civilització. Estàs envoltat de muntanyes, la natura forma part de la casa. Els monitors tenen un tracte impressionant amb els nens.

 

 • Professor: tots els mestres. Escola: Alpes de L'Hospitalet. Creiem que el tret diferencial d'aquesta casa és el tracte humà que dispensen tant als mestres com als nens/es. 

 

 • Professor: tots els mestres. Escola: Ateneu Instructiu de Sant Joan Despí.  El tracte i preparació de monitors és excel·lent! Ens ha agradat molt la formació que han fet als mestres.

 

 • Professor: tots els mestres. Escola: Lola Anglada de Tiana.   Ens ha agradat que se'ns ha ofert la possibilitat de fer un curs, als mestres, sobre l'educació de les emocions a través de la connexió amb el cavall i el regal dels llibres. També d'agafar llibres en préstec per llegir.

  

 • Professor: Maria Teresa Flores. Escola: Roser Capdevila de Polinyà. Ens ha semblat molt interessant la formació d'educació emocional pel professorat. Considerem que és una activitat innovadora i diferenciadora. Ens ha agradat molt.

 

 • Professor: Panta Gómez Boada. Escola: La Salle de Cassà de la Selva. El tracte dels monitor/es és molt respectuós i agradable. El menjar és molt bo i hi ha quantitat. La puntualitat en els compliments dels horaris.

 

 • Professor: Montse Ruiz. Escola: Andersen (Terrassa). Si voleu sentir-vos abraçats pel Montseny, veniu a La Granja :). La Granja està ubicada en un paratge únic, però és el tracte humà  el que ho fa molt més especial. M'he sentit abraçada pel Montseny en tot moment!!!. 

 

 •  Professor: Joan Gamero. Escola: L'Oreig (Pallejà). Organització, professionalitat i l'ambient familiar són els trets identificatius de La Granja!!! 

 

 • Professor: Montse Bosch Escola. Escola: El Montcau (Ordal). Sou uns professionals amb un gran cor. Ens hem sentit com a casa, acollits, escoltats, acompanyats... Necessito dir que us honoro ! Les millors colònies que he fet mai i porto 25 anys fent colònies, FELICITATS, tot i treballar molt he gaudint moltíssim (Olga). De res serveix ser llum si no il·luminem el camí dels altres (Sefa amb molt de carinyo). Felicitat, emoció, tendresa, força, seguretat, confiança, empatia, convivència. M’emporto tot això i més, seguiu així (Gemma). Això és la feina ben feta. Intens, emocionant, profund... sou uns cracs. Gràcies per aquesta meravellosa experiència. Amb projectes com el vostre aconseguirem grans coses (Vero).

 

 • Professor: Lucia Adiego. Escola: Pedagogium Cos (Sant Boi del Llobregat). Grans espais oberts a la natura amb una molt bona comunicació de tot el personal. Gran adaptació dels programes d'activitats a la demanada dels professors.

 

 • Professor: Núria Montes. Escola Les Palmeres (Martorelles).  És un bon lloc per gaudir de la natura i ens feu sentir com a casa, tant als mestres com als alumnes.

        

 • Professors: Pilar, Irene i Ramón. Escola: Mossèn Cinto Verdaguer (Segur de Calafell). Tota l'estada a la casa de colònies està envoltada de petites i alhora grandioses experiències: es respira un ambient molt acollidor i enriquidor per l'alumnat, el tracte és immillorable!

 

 • Professor:  Daniela Ballesta. Escola: Waldorf (Vallorguina).  L'espai està envoltat de natura, la companyia dels animals, l'atenció i acompanyament dels educadors i la resta de treballadors de La Granja. Esplèndides instal·lacions, menjar fet amb amor... es respira un ambient agradable, familiar, variat i organitzat.

 

 • Professor: tots els professors. Escola: Salesians de Badalona.  Aquesta casa és molt interessant per treballar les emocions. Les activitats són molt adequades i vivencials. Molt bona organització per part de tot l'equip. Us agradarà!!!

 

 • Professor:  Alba, Gemma i Angela. Escola: Institut Andreu Nin (el Vendrell). Stage emocional per cicle formatiu: tècnic d'ed. infantil.  La qualitat de les persones que treballen aquí dóna molt de sentit i fa queles sessions o activitats siguin molt productives. La nostra estada aquí aporta uns valors personals i educatius necessaris pels futurs educadors. 

 

 • Professor:  Dolors Guinovart. Escola: Vedruna Sagrat Cor (Tarragona). És el tercer any que venim l'escola a La Granja. El que m'agrada més és el tracte personalitzat tan pels alumnes com pels mestres. És molt interessant tot el treball en educació emocional que apliquen en els seus tallers i activitats. Les instal·lacions i el servei de cuina són excel·lents. Esperem poder tornar l'any vinent.

 

 • Professor: tots els professors. Escola: Enxaneta (Viladecans).  A La Granja s'han interessat en conèixer les necessitats emocionals dels nens i nenes, abans d'iniciar les activitats!. És un entorn natural i de tracte proper.

 

 • Professor:  tots els mestres de 6è. Escola: Ana Ravell  (Barcelona). Un any més, la nostra estada ha estat formidable. Les activitats són molt motivadores i el tracte de tot el personal de La Granja ha estat exquisit. Moltes gràcies de nou i fins la propera! 

 

 • Professor: mestres de 3er de primària. Escola: Jesús Maria Claudina Thévenet (Barcelona). Hem estat molt a gust. Ens han agradat les instal·lacions. El curs de lideratge amb el cavall pels mestres ha estat molt didàctic i interessant. Els monitors han engrescat als alumnes i els nens han gaudit d'unes proves on la superació ha estat un gran fil conductor. Gràcies

 

 • Professor: tot l'equip  de mestres. Escola: Cau de la Guineu  (Corbera de Llobregat).  Felicitem a tot l'equip que porta La Granja per ser tan sensibles als temes emocionals i atrevir-se a portar d'una manera seriosa, professional i profunda una temàtica que avui dia encara és tan desconeguda. Gràcies!

 

 • Professor: tots els mestres. Escola: Mare de Déu Montserrat (Castellví de Rosanes).  Ens ha agradat molt aquesta mirada emocional, ja que, a vegades, es dona poca importància i creiem que és un tema clau per l'educació. Molt recomanable tan pel tracte dels monitors, les diferents activitats com per l'entorn.

 

 • Professor: Isabel Sotomayor. Escola: Vall de LLord (St. LLorenç de Morunys). És la casa de colònies on ens hem sentit millor acollides. Valorem molt positivament el taller d'educació emocional i la tasca que fan els monitors amb els nens.

 

 • Professor: grup de mestres d'infantil i primària. Escola: Ateneu Instructiu (Sant Joan Despí). Durant la nostra estada ens heu fet reflexionar sobre la importància de la paciència actualment tanc poc valorada per pares, mestres i nens. Hauríem d'aprendre a no treure totes les pedres del camí, permetre que els nens caiguin, experimentin i s'equivoquin... SÍ, PUC, SÍ, POTS, SÍ, PODEM!!! 

 

 • Professor: Pilar Isern. Escola: Font d'en Fargues. Aprofito per donar-vos les gràcies per tot, i per comentar que a l'escola no parem de parlar del que ens vas explicar a la formació sobre el cervell, i perquè ens enfadem, o què passa amb l'adrenalina i el cortisol. Resumim aquí la nostra opinió de les colònies. COLÒNIES DE QUALITAT:  Després de trenta anys de vida laboral, de viure canvis, reformes i retallades, després de portar nens i nenes per tot Catalunya, d’excursió i de colònies, ja n’hem vist de tots colors. Per això no deixa de ser encoratjador de trobar un equip humà tan ferm a La Granja. Des de la primera primavera que hi vaig estar, ja deu fer uns 20 anys, i al llarg de les primaveres que s’han anat succeint,... he pogut constatar que a La Granja tot ha estat evolució i mirar endavant. Una bona dosi de coratge, d’iniciativa i d’innovació en benefici dels nens i nenes de les nostres escoles i recolzant i valorant, en tot moment, els seus professors i professores.  La pràctica d’una pedagogia basada en el lleure, en el contacte i el respecte a la natura, en la creativitat i la imaginació i, darrerament, en el treball de les emocions, la pràctica de la llengua anglesa... fa de La Granja un lloc pioner en molts aspectes. L’èxit i la qualitat dels seus programes d’activitats només pot ser possible gràcies a la força i l’entusiasme de l’equip humà que hi ha al darrere, i l’encertada direcció i organització d’aquest indret tan especial del nostre país. Moltes gràcies i endavant!!!

 

 • Professor: Elder Moya (professor i periodista). Escola: Josep Veciana (Perafort, Tarragona). Els darrers cinc anys he pogut gaudir de tres estades a La Granja Escola, amb nens de P-3 a 6è. Una experiència fantàstica i nova cada vegada!. És genial com es treballen les emocions amb els nens/es i també els tallers amb els mestres. Enhorabona a la Fundació per donar l'oportunitat de venir de colònies a nens sense recursos. Sí, puc, Sí pots, Sí podem!!! sou fantàstics!!!.

 

 • Professor: tots els mestres. Escola: LLuís Vives. Castelldefels. Des del moment que s'arriba a La Granja, el tracte humà amb els monitors i el personal és molt proper envers l'alumnat i els mestres. El treball i desenvolupament de les emocions és present en totes les activitats i moments, fet que fa que ens convertim tots en una gran família al llarg de l'estada, amb l'objectiu comú de fer conscient a la canalla de tot el seu potencial i la capacitat de créixer a nivell personal. SÍ, PODEM!

 

 • Professor: Isabel Rialp. Escola: Josep Tous. Barcelona. Estem molt contents, tant per la qualitat de les activitats, com pel tracte amb els nens, la cura en la preparació del menjar, la higiene dels espais, els monitors i el personal... EXCEL.LENT!. Ens ha agradat molt la xerrada que ens han ofert als mestres sobre les emocions, així com el tracte familiar. Ens hem sentit com a casa. Moltes gràcies per tot!. Hi tornarem.

 

 • Professor: tots els mestres. Escola: Zer Terra Alta Centre (Corbera d'Ebre-Bot-El Pinell de Brai). La qualitat humana de totes les persones que treballen a La Granja fan que l'estada sigui meravellosa en tots els aspectes. Gràcies!.

 

 • Professor: tots els mestres. Escola: Santa Creu (Anglesola) Han estat quatre dies inoblidables. Els alumnes han gaudit molt de totes les activitats, s'han sentit molt a gust amb les monitores, han après anglès i han enfortit llaços entre ells.

 

 • Professor: Maria Reverter. Escola: Vedruna Palamós. Hem estat a La Granja, per primera vegada, realitzant un treball de síntesi diferent "Convertim  les emocions en aliades del nostre futur". La temàtica ens ha convençut i valorem molt positivament el monitoratge. El tracte rebut per tot el personal de La Granja és molt positiu. Els nostres alumnes ens han transmès que han menjat bé, abundantment i equilibradament els 3 dies d'estada. La casa també compta amb una higiene adequada i les instal·lacions són molt completes. Tot l'equip de mestres  recomanem l'experiència !!!.

 

 • Professor: Josep Castelló. Escola: Pràctiques II (Barcelona) És la primera vegada que hem vingut. L’estada fantàstica, tant el tracte dels monitors cap als nens com el rebut per la resta del personal. Hi tornarem!!!

 

 • Professor: José Luis de la Fuente. Escola: Urgell (Barcelona). Tant els nens com els mestres hem estat molt a gust aquests tres dies. Hem gaudit d'un espai obert per jugar i gaudir d'una gran varietat d'animals i activitats. El tracte dels monitors i tot el personal de La Granja ha estat excel·lent, i ho recomanem a tothom que vulgui gaudir de la natura. Els monitors  tenen un tracte molt respectuós cap els alumnes,  han fet explicacions molt adients, han captat l'atenció i han engrescat als nens i nenes. Valorem molt l'eficàcia  en els canvis que hem demanat.

 

 • Professor: Lorena González. Escola: Els Quatre Vents (St Jaume dels Domenys). La nostra opinió necessita més espai, per expressar la nostra satisfacció!. Aquí tot el que feu te un perquè. Gràcies per tot!, Thank you much! 

 

 • Professor: Gemma Galcerán. Escola: Ateneu Instructiu (Sant Joan Despí). Hem passat 3 dies en un entorn meravellós, amb un personal molt preparat i amb un tracte molt agradable. Ens han quedat ganes d'aprofundir en el tema de l'Educació Emocional, el "tastet" que ens heu fet als mestres, ens han despertat la curiositat!. Tenim ganes de tornar l'any vinent!. 

 

 • Professor:  tots els mestres. Escola: Anna Ravell (Barcelona) Hem valorat molt el poder gaudir d'una casa per a nosaltres sols. El tracte ha estat exquisit i cordial. Destacaríem el monitoratge que qualificaríem d'excepcional. Així mateix com el menjar, ja que és equilibrat i variat.

 

 • Professor: Dolors Bombardó. Escola: Francesc Cambó  (Verges) (abril 2013) Ens ha agradat molt el tracte dels monitors i de tot el personal de La Granja. També poder fer les activitats en llengua anglesa!!!.

 

 • Professor: Professores de e. Infantil. Escola: Urgell de Barcelona (abril 2013) És una experiència que val la pena que els nens/es visquin!!!. Aprenen a estimar la natura, aprenen a conèixer-se i a ser més autònoms. Endavant amb el vostre Projecte!!!.

 

 • Professor: Jordi Perarnau. Escola: LLeó XIII (Barcelona) El tracte cap els alumnes i cap els mestres és immillorable. Totes les activitats estan perfectament enfocades a superar pors o a ressaltar valors que els nens i nenes desconeixen o encara no han descobert. A més el menjar és excel·lent!!!.

 

 • Professor: Joan Ramon Pla. Escola:  Fedac Cerdanyola Anunciata. març 2013 Fer colònies a La Granja és una experiència molt positiva tan pels nens com pels professors. El tracte és molt satisfactori i us recomanem provar-ho!!!.

 

 • Professor: Mª Dolors, Gloria i Gemma. Escola: Pla de Girona (Girona) Fa molts anys que venim a "La Granja". Es gaudeix d'un entorn meravellós. El programa d'activitats és súper variat i molt divertit pels alumnes. Trobem molt positiu tot el treball d'Educació Emocional que es duu a terme amb el grup. Valorem molt el tracte humà i la formació de tot el personal. 

 

 • Professor Mestres Pla de Girona. Escola:  Pla de Girona. Girona. Si veniu a la Granja us trobareu un entorn privilegiat, una bona organització i una gent millor. Els alumnes  gaudiran i de la natura aprendran.

 

 •  Professor: tots els mestres. Escola: Les Mimoses (Sta. Maria Martorelles) Ha estat una estada genial. Creiem molt interessant el treball que fan amb l'educació emocional, tant amb els infants com amb el professorat. Gràcies a tots!.

 

 • Professor: Anna Fitó. Escola: Gerbert d'Orihac de Sant Cugat del Vallès  Les activitats emocionals estan molt bé i donen molt de si per aprofitar-les després a l'escola ! (especialment quan els mestres acompanyem l'alumnat mentre ho fan)

 

 • Professor: l'equip de primària. Escola: Pla de les Vinyes (Sta. Coloma Cervelló) La Granja té un entorn immillorable i un equip de grans professionals i millors persones!.

 

 • Professor: Dolors Guinovart. Escola: Sagrat Cor (Tarragona) És una granja escola gran on poden conviure diferents escoles sense interferències degut a l’excel·lent organització tant de les activitats com dels serveis. Monitors i resta del personal  molt amables i servicials, els nens estan en tot moment atesos. Fins i tot els professors hem pogut assistir a una xerrada educativa!.

 

 • Professor: Tots els mestres. Escola: Sant Josep  (St. Feliu de Guíxols) Han estat tres dies complerts: agradables, divertits, enriquidors. De ben segur que tots hem omplert la nostra motxilla de grates experiències que ens fan créixer.

 

 • Professor: Esther Royo. Escola: Mare de Déu dels Àngels  (Barcelona). Hi ha molt bones instal·lacions pels nens i activitats molt engrescadores. Monitors ben preparats i agradables amb els nens i amb els mestres. I si no sabeu on anar de colònies, ja heu trobat la casa ideal !.

 

 •  Professor: tots els mestres. Escola: Ginesta (Castelldefels) Un any més hem estat atesos de meravella per part de tothom, secretaria, cuina, monitors i neteja. Els nens estan encantats i ha estat tot genial!. L'any que ve tornarem.

 

 • Professor: tots els mestres i acompanyants. Escola: Marinada (El Masnou) Excel·lent organització i tracte tant a nens i nenes com a mestres. Un entorn preciós i ben cuidat, i una molt bona experiència  per la canalla. Han gaudit força amb els animals i amb les activitats. Hi tornarem!!!.