BANY DE BOSC

Inici > Activitats > Escoles i Instituts > EXCURSIONS > BANY DE BOSC

SENTIR | RESPIRAR LA NATURA | DESACCELERACIÓ | ESCOLTA ACTIVA

El Dèficit de Naturalesa provoca estrès i ansietat en els infants. Aquesta excursió té com a objectiu fomentar el contacte amb l’entorn natural i especialment amb el bosc, mitjançant la connexió dels nens i nenes a través dels sentits. Potenciant  la consciència emocional del moment present, per deixar de pensar i simplement sentir.

DE CICLE INICIAL A CICLE SUPERIOR

BANY DE BOSC: La importància del contacte amb la natura a les nostres vides. Informació pràctica de com afecta la falta d’aquest contacte a la nostra salut física i emocional.

SENSE SABATES AL BOSC: Passeig on experimentarem les sensacions de caminar descalços pel bosc. Treballem la competència de la consciència emocional, la superació de pors i els sentits.

FEM CABANES EN SILENCI: A vegades les paraules no ens deixen escoltar, el sielnci ens connecta amb la naura i per això construirem una caban sense utilitzar el llenguatge verbal.

CONNECTO AMB MI: El contacte amb la natura ens ajuda a connectar amb nosaltres mateixos i a coneixe’ns millor. Treballem la competència de la consciència emocional.

ADOPTEM UN ARBRE: Amb qui el comparo de la meva família? Consciència emocional relacionada amb la petjada familiar.