EMOpack PLUS

Inici > Activitats > Escoles i Instituts > EMOpack PLUS

PEEE EMOpack PLUS

PROGRAMA D’EDUCACIÓ EMOCIONAL A L’ESCOLA

Educació Infantil - Primària - E.S.O.

Un programa pràctic per entrenar les competències emocionals dels alumnes a l’escola amb el Mètode La Granja®

Novetat:

La Granja dissenya un Programa formatiu per entrenar les competències emocionals dels alumnes i les seves habilitats socials i personals, potent, pràctic i amb resultats garantits. Amb acompanyament i servei de consultoria als mestres durant tot el curs escolar.

La potencia del Mètode La Granja® queda garantida quan sortim de l’aula per fer activitats outdoor training dissenyades per conèixer els alumnes des d’una altra mirada, i fent que els alumnes facin conscient l’inconscient, generant canvis en les actituds individuals, i modificant comportaments del grup.

Aquest programa és formatiu, i utilitza metodologies on el joc i els reptes són els protagonistes per aconseguir la motivació de tots els alumnes.

El preu dels EMOpacks PLUS són una oferta especial i les places dels centres educatius que vulguin inscriure’s és limitadas.

 

  • CICLO INICIAL  139,70€/alumno  (30 horas formativas alumnos / 3 horas formativas mestros)

- 1r Trimestre, setiembre: nos desplazaens desplacem a l’escola per fer una reunió formativa al Claustre de mestres, i us donem dinàmiques per fer a l’aula amb suport de l’Emoquadern. Durada 1,5h

- 1er Trimestre, novembre: formació a l’escola “L’Empatia”. Dinàmica per adonar-se de les emocions que senten ells i els demés, i millorar les relacions. Durada 1,5h

- 2on Trimestre, febrer/març: “Colònies emocionals de 3 dies” per entrenar les competències emocionals dels alumnes, centrant-nos en l’empatia, la comunicació positiva, l’autonomia emocional i la consciència emocional a més de millorar els vincles amb el programa “L’hort de la vida”. Els mestres faran una formació de 2 hores mestre estan de colònies a La Granja. Inclou també assessoria perquè compartiu l’experiència amb els pares i aconseguiu un PEEE sistèmic per poc a poc, crear consciència en les famílies. . Inclou programa formatiu, allotjament i pensió completa

- 3er Trimestre, abril: Excursió “La cohesió” per entrenar la confiança en un mateix, en els altres i la responsabilitat cap els companys per millorar el treball en equip. Amb tancament del programa.

a més

- Caixa EMOpack: amb el llibre guia “Emoquadern, educació emocional a l’aula” amb dinàmiques i jocs perquè el mestre pugui fer a classe + el llibre “Entrena’l per a la Vida” + el llibre de lectura “L’Hort de la vida” + el conte “En Dani i com tolerar la frustració”+ el conte “l’Autoestima de l’Anna”+ documentació amb recursos i idees.

- Servei de consultoria als mestres i equip directiu durant el curs.

  • CICLE MITJÀ  139,70€/alumne  (30 hores formatives alumnes / 3 hores formatives mestres)

- 1er Trimestre, setembre: ens desplacem a l’escola per fer una reunió formativa al Claustre de mestres, i us donem dinàmiques per fer a l’aula amb suport de l’Emoquadern. Durada 1,5h

- 1er Trimestre, novembre: Formació a l’escola “L’autoestima” per ser conscient de les opinions positives i negatives que tenen d’ells mateixos i tenir eines personals per augmentar-la de manera sana. Durada 1,5h.

- 2on Trimestre, gener/febrer: “Colònies emocionals de 3 dies” per entrenar les competències emocionals dels alumnes, centrant-nos en l’autoestima, la superació de les pors, la comunicació positiva i l’auto lideratge amb el programa “La terra dels 5 regnes”. Els mestres faran una formació de 2 hores mentre estan de colònies a La Granja. Inclou també assessoria perquè compartiu l’experiència amb els pares i aconseguiu un PEEE sistèmic per poc a poc, crear consciència en les famílies. . Inclou programa formatiu, allotjament i pensió completa

- 3er Trimestre, abril: Excursió “Bany de bosc” per aturar-se, respirar, entrenar l’escolta activa i la concentració, a més de millorar l’empatia entre els companys per augmentar l’autoestima de tots ells. Amb tancament del programa.

a més:

- Caixa EMOpack: amb el llibre guia “Emoquadern, educació emocional a l’aula” amb dinàmiques i jocs perquè el mestre pugui fer a classe + el llibre Entrena’l per a la Vida” + el conte de lectura “Volar Alt”+ el llibre de lectura per pares i fills “L’euga Mut, enamorada de la vida” + documentació amb recursos i idees.

- Servei de consultoria als mestres i equip directiu durant el curs.

  • CICLE SUPERIOR 139,70€/alumne  (30 hores formatives alumnes / 3 hores formatives mestres)

- 1er Trimestre, setembre: ens desplacem a l’escola per fer una reunió formativa al Claustre de mestres, i us donem dinàmiques per fer a l’aula amb suport de l’Emoquadern. Durada 1,5h.

- 1er o 2on Trimestre, setembre/octubre o gener/febrer: “Colònies emocionals de 3 dies” per entrenar les competències emocionals dels alumnes, centrant-nos en l’autoconeixement, les xarxes socials, l’empatia,  la gestió del conflicte i l’auto lideratge amb el programa “Em cuido per poder-te cuidar”. Els mestres faran una formació de 2 hores mentre estan de colònies a La Granja. Inclou també assessoria perquè compartiu l’experiència amb els pares i aconseguiu un PEEE sistèmic per poc a poc, crear consciència en les famílies. . Inclou programa formatiu, allotjament i pensió completa

- 1er o 2on Trimestre, novembre o gener: Formació a l’escola “Per què ens enfadem”. Ens desplacem a l’escola per fer la formació que ajudarà a entendre el funcionament del cervell reptilià i donar eines per l’autocontrol emocional. Durada 1,5h

-3er Trimestre, març/abril: Excursió “L’Estrès i l’Ansietat” per entendre la diferència de cadascuna, adonar-se quan la senten i ser capaços de dominar-les. Amb tancament del programa.

a més:

- Caixa EMOpack: amb el llibre guia “Emoquadern, educació emocional a l’aula” amb dinàmiques i jocs perquè el mestre pugui fer a classe + el llibre “Entrena’l per a la Vida” + el llibre de lectura “Volar Alt”+ el llibre de lectura “Em cuido per poder-te cuidar” + documentació amb recursos i idees.

- Servei de consultoria als mestres i a l’equip directiu durant el curs.

  • 1er d’ESO 139,70€/alumne  (30 hores formatives alumnes / 3 hores formatives mestres)

- 1er Trimestre, setembre: ens desplacem a l’escola per fer una reunió formativa al Claustre de mestres, i us donem dinàmiques per fer a l’aula amb suport de l’Emoquadern. Durada 1,5h.

- 1er o 2on Trimestre, setembre/octubre o gener/febrer: “Colònies emocionals de 3 dies” per entrenar les competències emocionals dels alumnes, centrant-nos en l’automotivació, la pro activitat, la creativitat i l’auto lideratge amb el programa “Grans Emprenedors”. Els mestres faran una formació de 2 hores mentre estan de colònies a La Granja. Inclou també assessoria perquè compartiu l’experiència amb els pares i aconseguiu un PEEE sistèmic per poc a poc, crear consciència en les famílies. . Inclou programa formatiu, allotjament i pensió completa

- 1er o 2on Trimestre, novembre o gener: Formació a l’institut “Per què ens enfadem?”. Ens desplacem al vostre centre per fer la formació que ajudarà a entendre el funcionament del cervell reptilià i donar eines per l’autocontrol emocional dels alumnes. Durada 1,5h

- 3er Trimestre, març/abril: Excursió “Gestionem els conflictes” per entendre què és un conflicte i tenir eines per gestionar-lo de manera positiva, com per exemple la comunicació positiva. Amb tancament del programa.

a més:

- Caixa EMOpack: amb el llibre guia “Emoquadern, educació emocional a l’aula” amb dinàmiques i jocs perquè el mestre pugui fer a classe + el llibre “Entrena’l per a la Vida” + el llibre de lectura “Volar Alt”+ el llibre de lectura “Buscadors de Saviesa” + documentació amb recursos i idees.

- Servei de consultoria als mestres i a l’equip directiu durant el curs.

  • 2on d’ESO 139,70€/alumne  (30 hores formatives alumnes / 3 hores formatives mestres)

- 1er Trimestre, setembre: Excursió “Saber dir no” per començar el nou curs augmentant l’autoestima dels alumnes i capacitar-los per posar límits als companys, sabent dir “no” o “prou”. Totes les excursions del programa inclouen assessoria perquè compartiu l’experiència amb els pares i aconseguiu un programa sistèmic per poc a poc, crear consciència en les famílies.

- 1er o 2on Trimestre, setembre/octubre o gener/febrer: “Colònies emocionals de 3 dies” per entrenar les competències emocionals dels alumnes, centrant-nos les habilitats socials i personals, i conèixer les emocions bàsiques i la seva funció amb el programa “Stage d’Intel.ligència emocional”. Els mestres faran una formació de 2 hores mentre estan de colònies a La Granja. Inclou també assessoria perquè compartiu l’experiència amb els pares i aconseguiu un PEEE sistèmic per poc a poc, crear consciència en les famílies. Inclou programa formatiu, allotjament i pensió completa.

- 3r Trimestre, marzo/abril: Excursión “La Proactivitat” para entender qué es un conflicto y tener herramientas para gestionarlo de forma positiva, como por ejemplo la comunicación postitiva. Con cierre de programa.

además:

- Caja EMOpack: con la guía "Emocuaderno, educación emocional en el aula" con dinámicas y juegos para que el maestro pueda hacer en clase + el libro "Entrenarlo para la vida" + el libro de lectura "Volar Alto"+ el libro de lectura "Buscadores de Sabiduría" + documentación con recursos e ideas. 

- Servicio de consultoría a los maestros y al equipo directivo durante el curso

*les activitats de L’EMOpack poden adequar-se a les necessitats concretes de cada Centre.

 

PLACES LIMITADES PER ORDRE DE SOL·LICITUD