CRÈDITS DE SÍNTESI

Inici > Activitats > Escoles i Instituts > CRÈDITS DE SÍNTESI

"La Granja, Ability Training Center" ofereix dos Crèdits de Síntesi amb una durada de 3 dies (2 nits) on es treballen totes les àrees (socials, naturals, llengües, tecnologia, etc..). També us donem els recursos per seguir treballant dos dies més a l’escola.

1 - CONVERTIM LES EMOCIONS EN ALIADES DEL NOSTRE FUTUR:

Per a què els alumnes aprenguin com és d’important conèixer les nostres emocions, saber canalitzar-les positivament, així com millorar l’ empatia i la nostra relació amb els demés. Treballarem aspectes tan importants com la millora de l’ autoestima, la capacitat de treballar en equip i la resolució de conflictes.

2 - INTENSIVE ENGLISH & ADVENTURE:

Proposem un crèdit on la llengua vehicular serà l’anglès, de manera que els alumnes tindran l’ oportunitat de practicar la llengua anglesa alhora que fan diferents esports. El fil conductor serà “Els Líders Naturals”: Cada grup haurà d’escollir un dels líders proposats (Obama, Gandhi, Lutter King, Mandela etc.).

Inclou: pensió completa i crèdit de síntesi.

Preu: 3 dies , 2 nits (De dilluns a dimecres) 115€ - Gener a Març

                                                                    

EXCURSIÓ DE SUPORT AL VOSTRE CRÈDIT:

Oferim també una excursió feta a mida per donar suport al vostre Crèdit de Síntesi. Només ens heu de trucar i demanar allò que necessiteu!

Preu: 13,60€