LA TRIBU

Inici > Activitats > Escoles i Instituts > COLÒNIES ESCOLARS > LA TRIBU

SENTIT DE PERTINENÇA | EMPATÍA | COHESIÓ

Els indis nadius tenien forts vincles d'unitat entre ells, eren homes i dones lliures i democràtics. Vivien en harmonia amb la natura i la propietat de la terra era col.lectiva. A través de les ensenyances dels indis viurem com una autèntica tribu respectant-nos i estimant-nos envoltats de natura, animals i cavalls.

ED. INFANTIL I CÍCLE INICIAL (3 dies - 2 nits)

LA PLOMA MÀGICA: Mitjançant la màgia dels indis descobrirem quines són les habilitats que hem d’entrenar per convertir-nos en uns autèntics indis de la Tribu.

SOM UNA TRIBU: Decorem els tipis i organitzem el nostre poblat, potenciant la cooperació i la capacitat de treballar en equip.

BANY DE BOSC DELS SIOUX: Viurem el bosc amb els cinc sentits: lolfacte, el tacte, la vista, el gust i l’ oïda ens seran imprescindibles per formar part del bosc.

ATRAPEM ELS NOSTRES SOMNIS: Com els indis nadius, fabricarem el nostre atrapa somnis per transformar la por en valentia i atrevir-nos a volar alt.

BOSC MÀGIC: Trobada amb un personatge fantàstic que ens ensenyarà a cuidar-nos els uns als altres posant en pràctica l’empatia i la generositat.

PASSEIG A CAVALL: (cicle inicial) Viurem l’experiència de pujar a cavall alhora que potenciem la nostra valentia.

PASSEIG EN CARRO: (ed. Infantil) Viurem l’experiència de pujar en un carro portat per un cavall.

CIRCUIT D’ENTRENAMENT INDI: Per entrenar la psicomotricitat amb els nostres companys de la gran tribu.

ELS ANIMALS DE LA GRANJA: Visitarem els animals de la granja, els millors amics de la Tribu i entrenarem l’empatia.

EL CONTE DE BONA NIT: Sota els estels i la lluna ens endinsarem en els contes de les tribus índies potenciant la imaginació dels infants alhora que ens relaxem.

BUSQUEM LA PLOMA: Joc de pistes amb llanternes on haurem trobar la ploma màgica.