BANY DE BOSC

Inici > Activitats > Escoles i Instituts > COLÒNIES ESCOLARS > BANY DE BOSC

CONSCIENCIA EMOCIONAL | CONSCIENCIA MEDIOAMBIENTAL | PACIÈNCIA | DESACCELERACIÓ

L’objectiu és fer sentir als alumnes la importància del contacte amb la natura en les seves dues vessants, la de coneixement i aprenentatge, i la de gaudir i sentir amb ella.

CÍCLE MITJÀ, CÍCLE SUPERIOR I ESO (3 dies - 2 nits)

BANY DE BOSC: La importància del contacte amb la natura a les nostres vides. Consequències científiques de viure en un món artificial.

ITINERARI DE NATURA: Gimcana on reconeixerem diferents espècies vegetals i la seva adaptació al clima. Recollirem mostres de fulles per elaborar un herbari alhora que actuem per mantenir el bosc net.

AVENTURA AL BOSC: Circuits i activitats dinàmiques i divertides per potenciar el treball en equip i millorar la cohesió del grup.

FEM CABANES EN SILENCI: Aprendrem a interpretar els senyals que el pas del temps deixa als arbres.

CONNECTO AMB MI: El bosc ens ajudarà a coneixèr-nos i a estimar-nos tal com som. Entrenarem la consciència emocional, l'autoconeixement i l'autoestima.

SENSE SABATES AL BOSC: Passeig on experimentarem les sensacions de caminar descalços pel bosc. Treballem la competència de la consciència emocional, la superació de pors i els sentits.

EL CIRCUIT DE L'EQUILIBRI: Circuit amb diversos reptes on els alumnes posaran a prova el seu equilibri personal dins el grup. Un repte on treballarem la creativitat, la cerca d'alternatives i la gestió dels conflictes.

FESTA DISCO: Ballem per superar vergonyes i millorar la cohesió.

ESCOLTEM EL BOSC DE NIT: petit trekking on viurem la foscor i entrenarem la valentia.