AJUDANTS DEL PLANETA

Inici > Activitats > Escoles i Instituts > COLÒNIES ESCOLARS > AJUDANTS DEL PLANETA

CONSCIÈNCIA MEDIOAMBIENTAL | TREBALL EN EQUIP | GENEROSITAT

L’objectiu és acostar els infants als reptes ambientals actuals fomentant el respecte i l’estima per l’entorn natural mitjançant el bosc màgic, on viuen personatges fantàstics amb total harmonia i complicitat amb la natura.

ED. INFANTIL I CÍCLE INICIAL (3 dies - 2 nits)

AJUDEM AL PLANETA: Mitjançant la fantasia conscienciem als infants de la importància de cuidar i respectar el nostre entorn natural.

DESCOBERTA I NETEJA DE BOSC: Tot passejant i observant aprenem aspectes dels seus habitants, les plantes i els animals, alhora que fem una acció per mantenir-ho net, tot treballant el compromís i la cooperació.

EL BOSC MÀGIC: Trobada amb un personatge fantàstic que ens parlarà del bosc i dels seus habitants fomentant la imaginació dels infants i el respecte i l’estima pel bosc.

BANY DE BOSC: Experimentarem les sensacions de caminar descalços pel bosc per prendre consciència de la connexió que tenim amb la terra i entrenar els sentits.

TREBALL DE CAMP: Descobrim els insectes i animals del bosc.

JOC DEL RECICLATGE: Dins d’un circuit d’aventura realitzarem un joc cooperatiu que ens ajudarà a aprendre a classificar les deixalles segons els materials. Entrenarem la memòria, la cooperació i l’atenció.

SOM AJUDANTS DEL PLANETA? Circuit psicomotriu on ens preparem per ser uns autèntics ajudants del planeta.

LES LLAVORS DEL MISSATGER: Com a agraïment al nostre compromís el missatger del bosc ens fa entrega d’unes llavors molt especials per la nostra classe; la generositat, la responsabilitat, el respecte i la paciència. Com a ancoratge hauran de regar-les i mantenir-les al llarg del curs escolar.

EL BOSC DE NIT: Passeig pel bosc de nit amb llanternes on descobrirem la foscor del bosc i entrenarem la nostra valentia.

EL CONTE DE BONA NIT: Mitjançant els contes potenciarem la imaginació dels infants alhora que ens relaxem per anar a dormir.