Especial Nadal per empreses

Inici > Activitats > Empreses i Organitzacions > Especial Nadal per empreses

VOLEU FER UN DINAR O UN SOPAR DE NADAL D'EMPRESA... UNA MICA DIFERENT AQUEST ANY?

 

Per allò de variar, de no fer sempre el mateix... i sí pot ser, aprofitar per donar un valor afegit amb una experiencia amb més sentit i més humana?

Et proposem una jornada màgica on gaudireu d'un menú nadalenc i casolà en un espai idíl.lic, envoltats de natura i cavalls de doma natural, i amb dos activitats de Team Building que enfortiran les relacions i el sentiment d'equip de la vostra organització  (amb el Mètode La Granja, amb resultats demostrats científicament pel GROP de la UNiversitat de Barcelona). Si vols saber més sobre les formacions Outdoor que fem, entra en aquest link (intel.ligència emocional en les organitzacions), així com les emrpeses clients.

Des de 85€/persona l'Experiència de Nadal complerta. Pots afegir extres com una estada a La Granja Village, un concert de música clàssica amb soprano al bosc, tallers de cuina etc. 

Si vols sorprendre'ls aquest any, omple el formulari d'abaix perquè entenguem què t'agradaria, i et trucarem per organitzar una experiència personalitzada, original i autèntica!!!

És obligatori emplenar els camps marcats amb un asterisc (*).

Nom i 1er Cognom: *
Email: *
Telèfon de contacte: *
Nom empresa i/o sector: *

Saber el sector és important per afinar el màxim possible en les necessitats del Team Building

El teu càrrec dins l'empresa: *
Població on està la teva empresa? *
Què t'agradaria aconseguir amb aquesta experiència? *

Sorprende a l'equip, cuidar-lo, divertir-nos, milllorar el treball en equip, cohesió, augmentar la confiança.....És la CARTA AL REIS, demana'ns el teu desig!!!