Empreses i Organitzacions

Inici > Activitats > Empreses i Organitzacions

LA GRANJA OUTDOOR TRAINING, L'ACCELERADOR DE COMPETÈNCIES.

DESCARREGAT EL PDF

NOVETAT: ESPECIAL NADAL !!! Entra i mira com pots SORPRENDRE al teu equip !!!

 

La Granja, Ability Training Center ofereix per a empreses i organitzacions la FORMACIÓ OUTDOOR o TEAM BUILDING, dissenyat per transformar l'actitud de persones i equips des de l’emoció i amb ajuda de la natura,  aprofitant la potencia de les activitats vivencials, un veritable accelerador de competències. Utilitza les eines de l’educació emocional i un mètode efectiu, el Mètode La Granja, registrat i  amb resultats demostrats científicament (avaluat pel GROP de la Universitat de Barcelona, novembre 2017). Amb el rigor que ens caracteritza i un servei molt cuidat, amb la nostra mirada, la Mirada Granja que hem après de l’autenticitat dels infants, i que aconsegueix emocionar i inspirar a tots els participants, oferim unes jornades intenses, d'alt impacte i aprenentage, on el que destaca és la nostra manera de combinar la potencialitat amb que les persones se sentin també acaronades, perquè tots necessitem, de tant en tant, sentir-nos especials, oi?

Disposem de dos espais, La Granja Escola de Sta Maria de Palautordera, amb 250.000M2 i 70 activitats per entrenar habilitats, i La Granja Village, una casa rural Premium, amb allotjament per a 22 persones,  piscina de sal, spa i mini golf.

Els resultats en el equips, com la millora de la comunicació positiva i el treball en equip, l’augment de l’empatia i l’autoestima, la disminució de l'estrès i la desconfiança, així com la millora de la cohesió i el compromís dels equips han estat molt significatius.

Empreses que ja ho han provat: Institut Català de la Salut ICS,  Ametller Origen, Espai Dental, Caixabank, Signaturis, Infojobs, Henkel, FCBarcelona, Catalònia Hotels & Resorts, Hospital Sant Joan de Déu, Universitat de Barcelona, Universitat Blanquerna, Universitat Internacional.

 

QUÈ TREBALLEM A LES JORNADES OUTDOOR TRAINING?

Les jornades es dissenyen a mida de les necessitats de cada organització. Algunes de les competències que treballem de manera vivencial i pràctica, mitjançant cavalls de doma natural, circuits d'aventura, barques, animals de granja, cabanes al bosc, laberints o castells, són aquestes:

Lideratge, Treball en equip. Alineació. Comunicació positiva. Compromís, Comunicació assertiva. Gestió de l'error. Consciència emocional. Autoregulació Emocional. Entendre les emocions bàsiques per convertir-les en aliades. Gestió dels conflictes. La ràbia i els enuigs. L'autoestima. L'empatia. L'ansietat, l'estrès i la pressió. Tolerar la frustració. Auto-motivació. La paciència. Autonomia Emocional. L'optimisme. Gestió de la queixa. L'ego i la generositat. Vanitat vs. humilitat. Capacitat de mirar i veure. Creativitat i pro-activitat.

 

COM HO TREBALLEM?

Utilitzem el Mètode La Granja, que es basa en la vivència i l'experimentació dels participants, amb reptes motivadors i divertits. La sorpresa formarà part de la Jornada, així com l'emoció de l'alegria i la valentia, la metàfora i estar envoltats de natura. L'educador emocional,  mitjançant l'observació,  l'art de fer preguntes i el feed back, ajudarà a que es faci conscient l'inconscient. Cada activitat tindrà una intenció concreta, i entrenarà vàries habilitats o competències emocionals alhora.

 

Exemple d'activitats d'una Jornada Outdoor Training.

En una Jornada es poden realitzar 3 activitats i un dinar molt especial al bosc. Cada dinàmica té una durada de 1,5h aproximadament, i està dividida en tres parts: LLençament del repte, Activitat vivencial i Reflexió. Les jornades sempre es dissenyen a mida de les necessitats de cada organització. 

Aquestes són algunes de les activitats que es poden escollir:

  • LIDERATGE AMB EL CAVALL: facilita entendre i sentir el lideratge però també l’autolidetage, així com les habilitats necessaries per aconseguir-ho.  La seguretat i  la confiança en un mateix i en els companys són clau perquè un cavall de 500 kg els segueixi. També són determinants l'empatia,  l'estil comunicatiu i l'estratègia. Entrenem: consciència emocional, lideratge, treball en equip, valentia, confiança i empatia.
  • EL CAMÍ DE LA VIDA PROFESSIONAL: Espai amb diferents textures per caminar descalç on com a la vida, cada passa obre un munt de possibilitats. Entenem a més què és Queixar-se i tenir eines per gestionar-les. També prenen consciencia d’en quin moment professionals es troben, on estan, i on els agradaria arribar, permetent visualitzar una fita per caminar amb sentit i seguretat cap a ella. Entrenem: autoconeixement, consciència emocional, lideratge, buscar alternatives, la reflexió, viure el moment present, sentir els sentits.
  • EL CIRCUIT DE L'ANSIETAT: laberint de fusta que de manera gràfica i metafòrica ajuda a entendre i diferenciar l'estrès de l'ansietat, així com ser conscient de què és la pressió, donant eines pràctiques als participants per gestionar i regular de manera positiva l'ansietat, l'estrès i la pressió.  Entrenem: autoconeixement, gestió de l'ansietat, l'estrès i la pressió, consciència i autoregulació emocional, creativitat.
  • NAVEGAR EN EQUIP:  Potent i arriscada activitat on els participants hauran d'aconseguir diferents reptes en unes barques. Metafòrica i gràfica, aquesta dinàmica posa a prova qualsevol equip, facilitant observar la reacció individual i del grup davant les dificultats. Entrenem: treball en equip, consciència i autoregulació emocional, lideratge, estratègia, sincronització, tolerar la frustració, creativitat, pro-activitat, comunicació i gestió de l'error.
  • TANCAMENT: activitat final on les reflexions es dirigeixen cap a un pla d'acció grupal i/o individual.

 

Resultats:

Maria Colón, La Fageda: "M'emporto presencia, l'important que és poder fer les coses senzilles."

Griselda Serra, Henkel: "M'emporto preguntar-me... què puc fer jo perquè canviïn les coses?"

Jordi Batista, Catalonia Hotels&Resorts: "He pogut pensar i reflexionar. L'actitud és el repte de les organitzacions."

Jana Rodriguez. Hernia-Medtronic: “Me he dado cuenta que he de parar y respirar para poder sentir, para poder decidir. La pura emoción se vive no se explica”

Alba Parra, neuropsicologa H.Sant Joan de Déu "La Granja cura l'ànima"

Maria Trenzado. Hernia-Medtronic  “Me llevo inspiración y despertar conciencia , me llevo nuevas herramientas para gestionar emociones y abrazar cicatrices”. 

Maria (Universidad de Barcelona) - Vine sin mí y me voy conmigo misma. Gracias!

Mònica Claverol, Grup Pyrénées d'Andorra: "M'emporto sobretot la importància de fer un parèntesis per "escoltar-me". El dia a dia ens absorbeix, atenem els requeriments de caps, equip, clients, família, etc, i fem fem fem, cal parar per aprendre a escoltar les nostres emocions per reconèixer-les, per modular-les i que ens facilitin les accions més efectives pel que volem aconseguir. Si no estic en la confiança no puc guiar el meu equip, des de la impaciència no puc ajudar amb els deures a la meva filla, des del relax no puc assolir els resultats, etc." 

Merche: “M’he adonat que la meva vida té limitacions produïdes per la por.”

Maria Eugenia (universidad de Barcelona) - Gracias por desnudarme y darme herramientas para volver a vestirme de una manera más amorosa. Me voy llena de amor. 

M. Rosa: “Ara estic convençuda que l’educació emocional és el motor del canvi que necessita la meva organització.”

Anna Fernández: “Gràcies per ajudar-me a mirar les meves pors directament als ulls.”

-Livia Leonardi. Medtronic: “Las emociones están siempre allí y no te piden permiso cuando aparecen. Aprender a regularlas es el camino de la vida” 

-Daniele Cattani. Medtronic ”Cuando gestionamos personas el miedo es el mayor conductor, y hasta ahora no lo había tenido en cuenta. He visto que dar la información es la clave para evitar miedos... porque no hay nada que esconder. Con los caballos lo he visto”

Daniel Iniesta, Director de Persones de Fundació Jesuïtes Educació: "Ho trobo una proposta molt potent, ben fonamentada i treballada per intervenir amb directius. Cal anar més enllà de l'enfoc tècnic que moltes vegades se li dona a la tasca directiva, i aquest és el camí. Passar de directius orientats a tasca (hacedores de cosas) perquè de veritat s'orientin a persona és fonamental, per no dir crític. Personalment, m'emporto diversió, gaudiment, descoberta i moltes idees per fer front a les oportunitats i reptes que es presenten."

 

PRESSUPOST A MIDA, trucant al 93 848 11 25  Carmen o a (Necessites javascript per veure aquest correu-e)